FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Luţu antrenează juniorii Stelei! » Fostul fotbalist, acum şofer al lui Becali, va conduce una dintre grupele de la centrul de copii

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 01:06

”Hagiluţu” îşi face practica pentru licenţa A pregătindu-i pe puştii din Ghencea. El are 37 de ani şi jobul actual i-a fost copiat dintr-un serial turcesc pe care-l urmăreşte Gigi


Ionuţ Luţu creşte viitorul Stelei! Şoferul personal al lui Becali urmează să preia una dintre grupele de la centrul de juniori din Ghencea. Luţu are licenţa B de antrenor şi ca să se înscrie pentru gradul superior, licenţa A, are nevoie de o perioadă de practică la nivel de copii, aşa că Gigi îi încredinţează o formaţie din pepiniera lui.

Fostul jucător lucrează pentru Becali de doi ani, dar prestează munci care nu au legătură cu fotbalul. În general, îi conduce maşina patronului Stelei. Recent, Gigi a povestit că l-a angajat pe Luţu după un model descoperit de el într-un serial turcesc: "Başcanii din film au cîte un aghiotant, un om de încredere atît de loial, că nici nu se căsătoreşte şi se sinucide dacă-l supără pe şef. Mă întrebam dacă aş putea să găsesc şi eu o astfel de persoană, cînd Dumnezeu mi l-a scos în cale pe Luţu! El e omul meu de încredere acum, are grijă de toate: îmi ţine butonii şi-i lustruieşte, are mereu DVD-uri la el. Cînd cer un film, pac, Luţu îmi întinde DVD-ul!".

Centrul de juniori din Ghencea, unde olteanul va lucra de acum înainte, mai conţine doar cinci grupe, minimum impus de regulament, după ce Gigi a restructurat sectorul de copii, cu care susţine că ajunsese să consume aproape un milion de euro anual. Încă n-a fost stabilită exact grupa care îi va fi încredinţată lui "Hagiluţu".

"Mă văd un antrenor secund, cred că m-aş descurca bine în munca asta. Deja am început să studiez şi comportamentul secunzilor"
Ionuţ Luţu

263 de meciuri a strîns Luţu în Liga 1, în care a marcat 50 de goluri. El a bifat o singură selecţie în echipa naţională de seniori

MM îl contrazice pe Gigi
Mihai Stoica desfiinţează planul lui Becali, după care Steaua ar trebui să schimbe tactica, să renunţe la un vîrf clasic şi să joace 4-3-3, precum Barcelona: "Eu nu ştiu ca Reghecampf să se gîndească la aşa ceva. Şi, oricum, de ce să schimbi ceva ce funcţionează bine?!".

Avertisment pentru Tănase şi Chipciu
Ilie Stan a antrenat-o pe Steaua şi-i atenţionează pe mijlocaşii laterali ai roş-albaştrilor să fie atenţi la concurenţa cu Adi Popa, un fotbalist pe care "Iliesta" l-a pregătit la Chiajna: "Popa va progresa foarte mult în perioada următoare, veţi vedea! El va deveni o soluţie ca titular nu doar la Steaua, dar şi la echipa naţională!".

"Tembo e ţinta Stelei"
Becali a anunţat că-l are în vedere pe Tembo, de la Astra, pentru un transfer în iarna asta, şi Mihai Stoica îl confirmă: "Eu nu vreau să zic ceva despre Tembo, care e sub contract, dar ce pot să spun este că ţintele lui Gigi sînt ţintele Stelei". Zambianul de 23 de ani, mijlocaş ofensiv, are 3 goluri şi o pasă decisivă la Astra în acest sezon din Liga 1.

Iese din spital
Helmuth Duckadam ar putea fi externat din spital la sfîrşitul acestei săptămîni, mai devreme decît estimase medicul Brădişteanu în momentul în care fostul portar al Stelei a fost internat. Duckadam a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea cheagurilor de sînge de pe artera braţului drept.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Octombrie 2012, 19:00

Pai ce sa-i invete Lutu ? Manele si sprituri ? Noroc ca sunt mici !

armion
armion  •  11 Octombrie 2012, 12:00

Ii lustruieste butonii sau bastonul? Pardon asta face Mache !

djamorphis
djamorphis  •  11 Octombrie 2012, 11:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie insa exact asta am vrut sa spun!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează