FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-CFR CLUJ 2-3

Luţu: "Meciul cu CFR nu a fost blat, bag mîna în foc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Ex-mijlocaş în Bănie, Ionuţ Luţu dezminte existenţa vreunui aranjament între Craiova şi CFR la meciul pierdut de olteni în prelungiri (2-3).

Bag mâna în foc că nu a fost blat meciul cu CFR. Am pierdut pe bune. Garantez pentru Mititelu, care e nebun cu Universitatea. Cum să rişte să retrogradeze echipa?

Aud şi eu pe la noi prin Oltenia că vorbeşte lumea despre un aranjament. Cum dracu’ să rişti să pici, ca să dai meciul CFR-ului? Le-a fost frică în repriza a doua şi s-au băgat cu fundu’ în poartă”, a declarat Ionuţ Luţu în Evz.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
alexandru26
alexandru26  •  13 Mai 2010, 21:32

Lutu,ar fi bine sa ai linga tine alifii contra arsurilor.

alexandru26
alexandru26  •  13 Mai 2010, 21:30

Uni dintre jucatori,au mers blat ,putin le pasa lor ca Universitatea Craiova retrogradeaza,gasesc ei alta echipa....poate,chiar,cfr-ul....

elsopotyi
elsopotyi  •  13 Mai 2010, 10:36

MAI SUNT OAMENI CORECTI NU ATATATORI , INPOTRIVA CFR, si din pacate oameni cu carte , comentatori nu cei cu aburi de alcool, si foarte receptivi, la ura, nationalism sange, bataie.RUSINE PENTRU ACEI COMENTATORI.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează