FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”M-a întrebat Luțu 2 oare pe cine poate elimina Dinamo?” » Nebunia pe care o va face Gigi Becali dacă echipa lui Rednic se califică în play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:44

Gigi Becali s-a amuzat copios de situația prin care trece Dinamo și a vorbit despre gestul pe care-l va face dacă formația roș-albă se va califica în play-off, ea fiind pe locul 12, cu 12 puncte, la 7 lungimi de prima poziție care asigură prezența în play-off.

Dinamo pe cine va scoate din play-off? Eu doar atât întreb, pe cine poate elimina Dinamo? M-au întrebat și pe mine Luțu 2 și Luțu 1. M-a întrebat Luțu 2 oare pe cine poate elimina Dinamo. Luțu 2 spunea că Rednic e antrenor bun, experimentat, dar i-am spus că e imposibil să ajungă Dinamo în play-off.

Dacă Rednic reușește asta eu mă îmbăt în Piața Universității, eu care n-am mai băut de 20 de ani. Rednic e antrenor valoros, dar cum poate spune el va fi în play-off? Primul pas a fost egalul cu Dunărea Călărași. Rednic nu e dușmănos, el spune în glume treaba aia cu Luțu 2. Știu etapele lui Dinamo mai bine decât știe cu cine joacă echipa mea. O să vedeți și cu Chiajna”, a declarat Becali la Pro X.

Reacția lui Gigi Becali vine în urma conferinței de presă în care Mircea Rednic l-a numit pe Mihai Stoica ”Luțu 2”.

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  26 Octombrie 2018, 11:10

Dica e antrenor de plastilină! Iar principalul gigi nu va putea bate niciodată pe Dinamo fara arbitri!

demolarii
demolarii  •  25 Octombrie 2018, 21:33

Noi așteptăm de vreo 15 echipa care să joace finala europeană de fotbal, după cum ne spunea Becali că va face. Și, cum cine se aseamănă , se aduna, s-a cuscrit cu unul care crede că dacă e la a 3-a, la a 4-a nevasta înseamnă că s-au antrenat pentru Liga Campionilor.....

zagna
zagna  •  25 Octombrie 2018, 20:52
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 25 Octombrie 2018, 19:58

sunteti lamentabili ,prosti e putin spus ! suntem pe 12 asta e ne ducem crucea pana la capat dar voi nu vedeti ca de trei-patru ani terminati numai pe doi ?

De pe 2 joci in cupele europene, castigi 10 mil.de euro. dar de pe 13 cazi in B si joci gratis la Tarlugeni ...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează