FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima conferință, primele atacuri! Rednic a dat de pământ cu MM Stoica, Dică și Contra: "Asta o spun pentru Luțu 2"

Foto: Cristi Preda // Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda // Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 15:47

Mircea Rednic (56 de ani) a lansat trei atacuri dure încă de la prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Dinamo.

MM-Luțu 2

Primul luat în colimator a fost Mihai Stoica, pe care l-a numit "Luțu 2". "Puriul" i-a dat replica oficialului de la FCSB, după ce MM a spus că Gnohere are mai multe meciuri europene decât actualul antrenor al lui Dinamo.

"Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, 2006 - 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor.

Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la un restaurant cu el. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez.

Dar m-a deranjat un lucru, pentru că el când spune ceva chiar argumentează. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Alexa e ambițios. Până la FCSB mai e timp", a declarat Rednic.

Atac la Dică

"Puriul" nu l-a uitat nici pe Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, căruia i-a aruncat o ironie: "Eu n-am avut niciodată probleme când am întâlnit Steaua. Gândiți-vă că atunci când eram eu, Steaua chiar avea antrenor, era Olăroiu".

"Lui Contra nu i s-a explicat ce înseamnă Liga Națiunilor"

Pe Rednic nu l-a mulțumit nici jocul echipei naționale din această ediție a Ligii Națiunilor și l-a înțepat pe selecționerul Cosmin Contra.

"Noi aveam nevoie de victorie, dar am făcut egal. La cum am jucat nu aveam nicio șansă să câștigăm. Eu cred că cineva nu i-a explicat lui Cosmin ce înseamnă Liga Națiunilor. Aici ai posibilitatea să-ți faci echipa", mai spus Rednic.

 Citește și: Rednic a făcut show la conferința de presă: "Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare" + Mesaj pentru Claudiu Niculescu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (70)
ray51
ray51  •  16 Octombrie 2018, 09:39

A inceput cu intepaturi, cu muscaturi mai exact. Asta-i dinamovist se pare. Sa speram ca va face treaba cu adunatura aia ce se vrea echipa de fotbal. Sincer, bafta !

hristac
hristac  •  16 Octombrie 2018, 08:57

sosire a strambului cu artificii si confeti,a intrat tare de data asta .... atacuri si bulaneli,urmeaza Ando,victima preferata

hitman222
hitman222  •  15 Octombrie 2018, 19:14
Postat de orlick pe 15 Octombrie 2018, 18:17

Rade ciob de oala sparta! Greu cu virgulele astea!

Hop si birlic fcsbustul....coleg de banca cu pubert.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează