FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

„Mă doare spatele”

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Problemele medicale l-au îngrijorat pe Bozovici: "N-am fost accidentat niciodată în viaţa mea!"

- Vladimir, ce ai?
- Mă doare spatele rău de tot, pur şi simplu nu mai pot să alerg!

- Dar simţi asta doar cînd faci efort mare?
- Nu, tot timpul, e o durere care persistă şi nu mai suport! Mă doare cînd merg, cînd alerg, tot timpul mă chinuie spatele.

- Ai făcut analize?
- Trebuie să merg la un spital să-mi facă o radiografie, probabil că la Bucureşti. Dar eu aş vrea să merg chiar aici, în Portugalia, pentru că mai sînt cinci zile pînă cînd revenim în România şi deja nu mai pot să tolerez durerea. Plus că sînt şi îngrijorat, mă tem să nu fie ceva grav, mai ales că nu m-am ales cu ea în urma unei lovituri, ci a venit aşa, din senin.

- Ai mai avut problema asta şi înainte?
- Nu, la două zile după ce am ajuns la Rio Maior a apărut. Mi-e frică, pentru că n-am mai fost accidentat în viaţa mea! Am jucat timp de 4 ani fără oprire în Serbia, meci de meci, fără să lipsesc vreodată din cauza unei accidentări. De o jumătate de an, de cînd sînt la Rapid, la fel, n-am avut nici un fel de leziuni, şi-acum a venit asta! Mă rog să nu fie ceva grav!

A ratat doar două jocuri
Bozovici a lipsit doar în două meciuri în prima parte a campionatului. N-a jucat contra Gloriei deoarece Cristiano Bergodi l-a menajat, iar a doua partidă ratată a fost cea cu Farul, cînd italianul i-a pedepsit pe Bozo şi pe Boya fiindcă fuseseră surprinşi de paparazzi ieşind dintr-un club după miezul nopţii, cu cîteva zile înaintea meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lampardo
lampardo  •  30 Septembrie 2009, 11:06

Buna ziua.Ma numesc IORDAN DUMITRU ADONIS .Am 15 ani . Ma doare spatele cam de un an, umpic mai sus de osul bazinului cam in dreapta ma doare mai tare cand sunt aplecat si cand ma ridic ma inteapa de ................. si vad ca nu imi trece si a inceput asa :eu sunt sportiv si jucam fotball, a fost o ploaie am stat pe o piatra rece nemiscat cam 20 de min , nu bagam de seama si era iarna , apoi am stat cu durerea cam 5 luni dar durerea era suportabila , m-am apucat de sala , mi-a trecut spatel

 •  30 Ianuarie 2008, 03:36

Bozovic e cel mai bun jucator din Liga I!Iti doresc sa fii sanatos pentru a putea castiga titlul cu RAPID!!!Succes!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează