FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

foto Mădălina Ghenea are un admirator printre patronii din Liga 1: „Îmi place. A promis că vine la un meci”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 21:05 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 19:15

Fotomodelul și actrița Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, ține cu FCU Craiova și ar intenționa să vină la un meci pe „Ion Oblemenco”. A spus-o chiar conducătorul oltenilor, Adrian Mititelu Jr.

„Îmi place de o femeie care ține cu noi. E o vedetă internațională. O apreciez ca femeie și pentru ce înseamnă ea. I-a promis cuiva că o să vină și la un meci. Despre Mădălina Ghenea vorbesc, e fanul nostru. Îmi place foarte mult, are prestanță”, a spus fiul lui Adrian Mititelu în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe YouTube.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Frumoasa româncă a recunoscut în trecut că în copilărie ținea cu Universitatea Craiova datorită tatălui ei.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, declara Mădălina Ghenea pentru italienii de la Corriere dello Sport.

În martie 2018, Mădălina i-a lăudat pe cei de la Peluza Sud '97 a Craiovei, care au rămas alături de formația patronată de Adrian Mititelu, pe-atunci în Liga 2 - detalii, AICI.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO
Cea mai sexy schioare a lumii a publicat noi fotografii incendiare, după apariția din Playboy
PICTORIAL
Cea mai sexy schioare a lumii a publicat noi fotografii incendiare, după apariția din Playboy
Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP
Onlyfans
Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  23 Decembrie 2022, 20:14
Postat de zicsieu pe 29 Mai 2022, 17:06

*** si tu vorbesti de femeia asta ! reveniti-va, tipilor si tipelor.

Vad ca te certi cu toata lumea pentru individa...lumineaza-ne tu,in afara de faptul ca i-a turnat Dumnezeu frumusete cu nemiluita,ea personal prin ce lucruri notabile s-a facut remarcata?

dandana
dandana  •  23 Decembrie 2022, 20:08

Va dați cu seama ca această femeie este în stare sa vina dacă plătește ceva bani. Și ca a uitat sa se documenteze în legătură cu acest om. Și noi avem FCU Craiova în inima mereu, doar ca ea nu mai există din cauza acestei persoane care a ucis fotbalul în Oltenia. Aveam o echipă iubită, și a avut grijă mititelu sa distrugă ce era frumos. Dragă Mădălina ești într-o eroare totală. În sufletul fiecărui Oltean FCU Craiova va rămâne până ce murim, dar ea a fost ucisă de patroni care tu spui ii susții. Fi față deșteaptă ca toți olteni, și nu mai crede în minciunile unora. Noi suporteri ținem cu CSU Craiova pentru că nu avem alternativă, și cu adevărat iubim fotbalul. De aceea am adoptat ceva ce nu este Craiova decât în acte, dar iubită va deveni la fel ca cea ucisă de mititelu eu ca om nu-l urăsc pe mititelu, dar ca patron nu mai are ce căuta în fotbal. Acuma crește jucătorii pentru Becali. Vedeați voi vreodată un jucător bun de la CSU Craiova la FCSB?

zicsieu
zicsieu  •  31 Mai 2022, 16:31
Postat de mihneailie030 pe 29 Mai 2022, 10:03

Ați făcut o pasiune pentru Ghenea. Având în vedere ca la 14 ani a plecat în Italia,... E clar ce a făcut acolo. Plecata dintr, o casa de paianta de la marginea Slatinei... Ridicați în slăvi un personaj de o calitate mai mult decât îndoielnică. Mie unul mi, ar fi rușine sa postez asemenea articole. Vouă nu!!! Ghenea este, orice... Mai puțin o femeie de calitate.

esti foarte destept !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează