GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PICTORIAL

Cea mai sexy schioare a lumii a publicat noi fotografii incendiare, după apariția din Playboy

Sursă foto: Twitter@juliane_seyfarth +28   FOTO
Sursă foto: [email protected]_seyfarth

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:03 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 12:09

Juliane Seyfarth (32 de ani), celebra schioare nemțoaică care a apărut în trecut pe coperta Playboy, a fost în centrul atenției pe durata Jocurilor Olimpice de Iarnă de anul acesta.

Seyfarth a reprezentat Germania la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, săritoarea cu schiurile terminând concursul pe locul 14 la general. Chiar în timpul competiției, sportiva a publicat câteva fotografii incendiare pe contul său de Instagram, în care apărea doar în lenjerie intimă, aproape nud.

+24 FOTO

Juliane Seyfarth a apărut pe coperta Playboy

Tânăra din Germania e de două ori campioană mondială la sărituri cu schiurile și a apărut în 2021 pe coperta Playboy din țara ei natală, în numărul din luna martie. Despre pictorialul ei a declarat că „este o formă de artă care mi-a oferit un sentiment de libertate” și că din acest motiv a acceptat să îl facă.

+24 FOTO

Juliane e cunoscută pasionaților de sporturi de iarnă din România, ea concurând inclusiv la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile care a avut loc în 2019 la Râșnov. Nemțoaica s-a clasat atunci pe podium, terminând pe locul 3.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Wanda Nara ar mai fi descoperit două femei celebre cărora Mauro Icardi le-ar fi făcut avansuri

FOTO Cer expulzarea iubitei lui Putin! Ar fi vorba despre o fostă mare sportivă » A pozat nud: „Cea mai flexibilă femeie a Rusiei”

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează