FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Maftei: "Sa vina banii!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Daca Dani Coman s-a multumit sa vorbeasca despre victoria cu Dinamo, Maftei i-a transmis si un mesaj lui George Copos.   Dani Coman si Vasile Maftei erau doi oameni fericiti la finalul Supercupei cistigate in fata lui Dinamo. "Sint foarte bucuros pentru acest rezultat, am cistigat pe merit. Acest trofeu ne da puterea sa incepem cu dreptul campionatul", a inceput portarul giulestean.

Coman a explicat apoi ce i-a spus lui Lobont inainte de executarea loviturilor de pedeapsa. "Eu si Lobont ne-am incurajat reciproc. Sint mindru ca am un asemenea prieten", a spus goalkeeperul.
Capitanul feroviarilor a vorbit despre tactica echipei sale inainte de meci si a tinut sa faca o dedicatie. "Nu am vrut sa ripostam prin declaratii inainte de meci, ci doar pe teren si s-a vazut. Dedicam victoria domnului Copos, care a venit inaintea partidei in vestiar si ne-a incurajat. Acum il asteptam si cu o prima consistenta", a afirmat stoperul alb-visiniu.

Ambii jucatori rapidisti sint constienti totusi ca sarbatorirea trofeului nu poate dura prea mult. "Vom petrece doar in aceasta seara pentru ca urmeaza partida de la Mioveni pe care trebuie sa o cistigam neaparat", au declarat la unison cei doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează