FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANAD, prima decizie în privința lui Magaye Gueye » EXCLUSIV Reacția lui Mario Nicolae: „Tot ceea ce a ținut de Dinamo am respectat ca la carte”

Magaye Gueye (30) +12   FOTO
Magaye Gueye (30)

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2021 17:10 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 17:33

Magaye Gueye (30), atacantul lui Dinamo, a discutat astăzi cu o comisie de la Agenția Națională Anti-Doping, după ce a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la „Derby de România” din optimile Cupei României, câștigat de trupa din Ștefan cel Mare cu 1-0.

Ședința cu Magaye Gueye a avut loc la ora 16:00 și s-a desfășurat online, din cauza pandemiei de coronavirus. ANAD a decis ca atacantul lui Dinamo să fie suspendat temporar, iar săptămâna următoare va avea loc un nou termen.

Mario Nicolae: „Tot ceea ce a ținut de Dinamo am respectat ca la carte”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Mario Nicolae a confirmat că Magaye Gueye a fost chemat astăzi la Agenția Națională Anti-Doping și că Dinamo l-a pus în legătură cu un avocat: „I-am pus la dispoziție un avocat. Dinamo a făcut tot ceea ce trebuia. Eu am vorbit cu el ieri, mi-a zis că se prezintă. I-am recomandat un avocat foarte, foarte bun, mi-a spus că va vorbi cu el. Nu eram obligați să-i oferim un avocat, doar i-am oferit o alternativă.

Tot ceea ce a ținut de Dinamo, am respectat ca la carte. Nu era obligația noastră să meargă cineva cu el acolo. A zis că trebuia să facă o cerere. Așteptăm decizia finală de la ANAD, apoi vom lua deciziile ce se vor impune”, a spus managerul sportiv al lui Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO. Un oficial dinamovist despre Magaye Gueye: „Încercăm să ne revenim din șoc! Sper să-și bage mințile în cap băiatul ăsta!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali a fost reabilitat! EXCLUSIV Patronul FCSB anunță o lovitură uriașă după victoria de la ÎCCJ: „Iau 13 milioane de euro!”

Noul stadion al lui Sepsi prinde contur » A început montarea scaunelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează