FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mai ceva ca Tânăr și neliniștit! Dan Nistor, S3, E1 // Iuliu Mureșan aruncă BOMBA: "L-aș vrea la CFR!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 12:24

Dan Nistor, omul care a ținut capul de afiș în fotbalul ultimelor săptămâni, este regretat de Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj. 

Dan Nistor a fost cedat sezonul trecut de Dinamo la CFR Cluj. Actualul căpitan al câinilor a evoluat 17 partide, înainte de a se întoarce în Ștefan cel Mare. 

"Dan Nistor e foarte bun. Am regretat că l-am lăsat să plece. În discuţiile avute în board-ul clubului am zis că e o greşeală ca el să plece, dar am fost minoritar. Şi azi îmi pare rău că a plecat. Are personalitate şi jucătorii de acest gen mai pot să-ţi spună câte ceva, să-ţi răspundă.

Clubul a luat decizia! Dan Petrescu a zis ca el să plece. Nistor nu face atmosferă proastă în vestiar. E conştient că e un jucător bun. Eu oricând l-aş lua pe Nistor la CFR. E foarte bun, are viteză, pasă, e harnic, are tot ce-i trebuie", a dezvăluit Iuliu Mureşan pentru ProSport.

Nistor a fost implicat în scandalul care s-a dovedit a fi fatal pentru Florin Bratu. Fostul antrenor al lui Dinamo l-a acuzat că ar fi insistat pentru un transfer la FCSB. Vezi detalii AICI. 

Vezi și: MM Stoica, săgeți către rivala CFR Cluj! A început duelul la distanță: "Foarte grav ce s-a întâmplat"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Septembrie 2018, 14:28

Nistor nu s-a simtit in largul lui la CFR. Ii ramasese sufletul la Dinamo.

caminero
caminero  •  27 Septembrie 2018, 14:02
Postat de lobbyone pe 27 Septembrie 2018, 13:36

Singurii nelinistiti de aici sunteti voi ziaristii care ati muri de foame daca nu ati scrie stiri de genu' .

La valoarea lor, ar trebui ca peștii să-i împacheteze pe ei, nu invers, peștii fiind în cazul acesta forma superioară de viață ... :D

lobbyone
lobbyone  •  27 Septembrie 2018, 13:36

Singurii nelinistiti de aici sunteti voi ziaristii care ati muri de foame daca nu ati scrie stiri de genu' .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close