FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

"Mai ofensiv"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Capitanul Radu Sabo i-a sugerat antrenorului Adrian Falub ca echipa sa combine mai mult si sa atace mai des poarta adversa. Doar un egal cu Pandurii, 1-1, au obtinut "sepcile rosii" la reintilnirea cu Liga I dupa 8 ani de absenta. "Studentii" au avut ambitie, dar au fost emotivi, iar golul rapid al oaspetilor a dat peste cap planurile tactice ale lui Falub. Universitatea a construit greu si a lasat impresia ca se va descurca mai usor la partidele din deplasare unde va beneficia de mai multe spatii.

Capitanul Universitatii, Radu Sabo (35 de ani), le-a cerut colegilor mai tineri sa joace cu tupeu, iar antrenorului Adrian Falub sa utilizeze o tactica mai ofensiva. "Jucatorii tineri ar trebui sa dea mai mult. S-a vazut ca am avut retinere, frica. Eu m-am simtit bine in teren, dar m-as simti si mai bine daca s-ar juca mai ofensiv si mai combinativ. Insa, il inteleg pe Adi ca, fiind o echipa nou promovata, incearca in primul rind sa faca tactica in asa fel incit sa nu primim gol. Speram ca odata cu trecerea timpului sa fie din ce in ce mai bine pentru noi", a spus Sabo.

"S-a vazut lipsa de experienta la unii si de omogenitate a intregului lot. Sintem o echipa mica, in constructie. Daca nu greseam la golul lor, ar fi fost 1-0 pentru noi si toata lumea ar fi fost fericita. Speram sa invatam cu totii din meciul asta", a declarat mijlocasul Mugur Bolohan.


Nemanja e bine
Atacantul sirb, Nemanja Jovanovici, a parasit terenul accidentat in minutul 78 al meciului cu Pandurii, fiind inlocuit de Sandu Negrean. "Am primit o lovitura in gamba, care mi-a provocat crampe musculare si nu am mai putut continua. Acum mai am mici dureri, dar o sa ma antrenez normal", a spus Jovanovici.

40.000 de lei din incasari
2.998 de bilete s-au vindut la meciul cu Pandurii de duminica, incasarile estimindu-se in jurul sumei de 40.000 de lei. La partida au asistat si circa 1.000 de abonati, care au plecat de la stadion cu regretul ca formatia lor favorita nu a debutat cu victorie in prima liga.

Dulca optimist
Fostul director executiv al Universitatii, Cristian Dulca, actualmente observator in Liga I, crede ca "sepcile rosii" isi vor indeplini obiectivul acestui sezon, evitarea retrogradarii. "Mi-a placut a doua repriza cu Pandurii. U si-a creat ocazii si putea chiar cistiga. Sint multe echipe sub ei si eu spun ca se vor mentine in prima liga", a afirmat Dulca, care va fi observator simbata la meciul Dinamo - FC Vaslui.

Invidiati de gorjeni
Atacantul Radu Sabo a laudat prestatia din tribune a galeriei "sepcilor rosii". "Mi-au amintit de atmosfera de la inceputul anilor 90. si adversarii erau socati in teren cit de mult pot sa cinte suporterii nostri. Le-am spus ca datorita lor sintem in prima liga", a mentionat Sabo. Galeria clujeana a pregatit o coregrafie speciala (foto) la debutul in prima liga al Universitatii, dupa cei 8 ani de absenta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează