FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG MUREȘ

Maior l-a criticat pe Grigoraș după ce i-a reziliat contractul: "Trebuia să-i zică lui Mutu să tacă!"

La finalul partidei de la Cluj, Mutu făcea pe antrenorul în locul lui Grigoraș // FOTO Captură Dolce
La finalul partidei de la Cluj, Mutu făcea pe antrenorul în locul lui Grigoraș // FOTO Captură Dolce

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2016 00:00

Claudiu Maior consideră că principalul vinovat pentru plecarea lui Petre Grigoraș de la Târgu Mureș este chiar antrenorul.

"Credeți că noi i-am spus lui Mutu să dea indicații la meciul cu CFR? Grigoraș trebuia să reacționeze și să-i ceară să stea jos sau să tacă. După meciul cu FC Botoșani va fi adus un alt «principal». Bogdan Mara și ceilalți de la club se ocupă deja de această problemă.", a declarat viceprimarul.

"Te vede Dumnezeu!"

Un alt fost tehnician al ardelenilor, Vasile Miriuță, l-a pus la zid pe viceprimarul orașului: "Celui care face și desface la ASA, nu vreau să-i spun numele, îi transmit doar atât: te vede Dumnezeu! Eu am avut acel conflict cu Gabi Mureșan, dar am lămurit situația între patru ochi. Atunci când conducerea vine în fața jucătorilor și arată că nu e de partea ta, nu poți avea rezultate. În 5-6 luni s-au schimbat o mulțime de antrenori. Miriuță, Bergodi, Grigoraș, chiar niciunul nu-i bun?", a declarat Miriuță la Digi.

"Rezultatele au vorbit pentru el"

Adrian Mutu a declarat că nu a avut nicio implicare în demiterea lui Grig. "Nu a fost decizia mea de a schimba antrenorul, ci a conducerii! Decizia era luată înainte de a fi noi, fotbaliștii, consultați. Doreau să producă un șoc la echipă pentru a ieși din acest impas. Domnul Grigoraș a folosit o filosofie care nu a dat roade", l-a "înțepat" Mutu la Digi.

"Își merită soarta"

Tehnicianul demis luni seara nu a scăpat de critici nici din partea analiștilor TV. "Când te duci așa la o echipă unde știi ce se întâmplă, poate îți meriți soarta să fii umilit! Îmi pare rău pentru el, dar știa unde se duce. Nu e o surpriză că cei de acolo, după o etapă, două, te dau afară", a comentat Basarab Panduru la Dolce.

Cât au rezistat antrenorii la ASA în acest sezon

Nume Meciuri*
D. Petrescu 1
Miriuță 13
Bergodi 14
Fekete 2
Grigoraș 2

* În toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  25 Februarie 2016, 12:52
Postat de sevilla_1986 pe 25 Februarie 2016, 10:34

Trebuia să-i zică lui Mutu să tacă!"....tare...hahahaha...

Ar trebui sa-si schimbe numele in Mucu , ca Mutu asta , vorbeste prea mult, cand tragea pe nas ,era asa de tacut....(si elimina mucu). Muc cel Gras. VOTAT!!!!!!!!!!!

854605894625108
Silviu Apostol  •  25 Februarie 2016, 12:17

Un lucrator ...pe la spate acest Maior ! Adica , o ***. !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  25 Februarie 2016, 10:34

Trebuia să-i zică lui Mutu să tacă!"....tare...hahahaha...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează