FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Malcom Edjouma, „Jucătorul lunii februarie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Era momentul să-mi arăt valoarea”

Articol de , - Publicat luni, 06 martie 2023 08:32 / Actualizat luni, 06 martie 2023 11:43

Malcom Edjouma și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii februarie” în ancheta Gazetei. E cea mai bună lună din viața de fotbalist a lui Malcom, care se termină en fanfare, cu patru goluri.

Francezul este în vârf de formă, a tras echipa după el în februarie și este la cea mai bună lună din cariera lui. A marcat patru din cele șase goluri ale FCSB, a luat de unul singur șapte puncte, iar stilul său spectaculos, atletic și eficient i-a adus atât aplauzele suporterilor, cât și, în premieră, trofeul de jucător al lunii.

"A fost o lună fantastică pentru mine și pentru echipă. Am înscris patru goluri, a fost o perioadă foarte bună, dar trebuie să țin același nivel ridicat până la finalul sezonului. A fost foarte bine pentru mine. E pentru prima dată când câștig un premiu individual. Însă acum vreau mai multe", spune mijlocașul.

"Când eram mai tânăr, nu eram suficient de concentrat când ajungeam în situații de gol. Parcă nu eram pregătit să dau goluri. Acum știu când pot marca, sunt gata când mingea vine la mine. În fiecare meci am una sau două acțiuni, așa că înscriu o dată sau de două ori. N-am schimbat nimic la mine. Am 26 de ani, e momentul să arăt care este valoarea mea", a mai declarat fotbalistul în momentul primirii premiului.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Marko Dugandzici (Rapid), Yassine Bahassa (FCU Craiova), Malcom Edjouma (FCSB), Mamadou Thiam (U Cluj) și Adrian Mazilu (Farul). Pe lista preliminară au mai fost: Șut (FCSB), Chițu (FCU Craiova), Larie (Farul) și Duarte (FCU Craiova).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - jucătorul lunii februarie 2023

1. Malcom Edjouma15p
2-3 Marko Dugandzici13,5p
Yassine Bahassa13,5p
4. Adrian Mazilu12p
5. Mamadou Thiam4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Malcom Edjouma5p
2. Marko Dugandzici4p
3. Adrian Mazilu3p
4. Yassine Bahassa2p
5. Mamadou Thiam1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Malcom Edjouma10p
2. Yassine Bahassa8p
3. Marko Dugandzici6p
4. Adrian Mazilu4p
5. Mamadou Thiam2p

Votul specialiștilor

1. Adrian Mazilu5p
2-3. Marko Dugandzici3,5p
Yassine Bahassa3,5p

CITEȘTE ȘI:

Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”
FCSB
Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”
„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională
CONVOCARE
„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează