FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mama l-a trimis la Steaua » Culisele transferului lui Stanciu: cît a costat şi ce clauză de reziliere are

Stanciu a ajuns la Palat la volanul unui Mercedes G Klasse, al cărui preț de catalog e de 90.000 de euro // Foto: Alex Nicodim
Stanciu a ajuns la Palat la volanul unui Mercedes G Klasse, al cărui preț de catalog e de 90.000 de euro // Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 00:56

Stanciu a acceptat oferta roş-albaştrilor după ce Anamaria Prodan a luat legătură cu familia fotbalistului.

Steliştii au mai realizat un transfer, a doua noutate din sezonul viitor după portarul Florin Niţă de la Chiajna. Ieri, Nicolae Stanciu şi-a dat acordul de a venit în Ghencea la finalul acestui sezon. Iniţial, deşi Gigi Becali bătuse palma cu Adrian Porumboiu, fotbalistul de 19 ani a refuzat să parafeze înţelegerea: "Vasluiul e peste Steaua, de ce aş pleca?!".

Cea care a făcut ca mutarea să se realizeze a fost Anamaria Prodan. Chiar dacă mijlocaşul nu era impresariat de ea, soţia antrenorului stelist a pus mîna de telefon şi a sunat-o pe mama jucătorului, una dintre prietenele ei.

"I-am explicat mamei că Steaua soţului meu e cea mai bună variantă pentru băiatul ei şi că, dacă nu va veni, o să ajungă să regrete. Am o satisfacţie imensă că am reuşit să-l ajut pe Laur, acum va avea o echipă şi mai puternică la anul", a spus Prodanca. Astfel, ieri, Stanciu l-a sunat pe Becali şi i-a transmis că e de acord cu transferul.

Internaţionalul de tineret a sunat-o şi pe Anamaria şi a rugat-o să-l însoţească la negocieri. Apoi, s-a urcat în maşină şi după patru ore a ajuns la Bucureşti, unde s-a văzut cu Gigi la Palat şi a semnat cu clubul din Ghencea.

"Manea l-a derutat"
Becali a explicat şi gestul lui Nicuşor de a refuza Steaua în primă fază: "Impresarul lui, Florin Manea, l-a derutat! I-a zis că o să joace la echipa a doua, că d-asta îl vreau! Păi, eu dădeam atîţia bani ca să-l trimit la rezerve?! Ce, sînt nebun?! Am vorbit cu băiatul şi a înţeles, ştie ce aşteptări am de la el".

"Dacă îmi place cum joacă, să bifeze 60 la sută din partide şi îi fac 10.000 de euro pe lună din primul an! L-am luat pentru că e mingicar, driblează şi noi nu prea avem d-ăştia. Trebuie să avem grijă de el să nu se piardă, ca alţii" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Nicu nu voia să se ducă, dar i-am spus: «Băiatu' mamii, du-te acolo, că am vorbit cu Anamaria şi mi-a zis că domnul Reghecampf te vrea neapărat!». Decizia finală i-a aparţinut lui, eu doar i-am dat un sfat" (mama lui Nicuşor Stanciu)

"I-am îndeplinit visul tatei, acela de a mă vedea jucînd în tricoul Stelei!" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş FC Vaslui)

565376-cifre-tranzactie.jpg

ALTE ŞTIRI:

Scump, dom'le, scump!
Suporterii Oţelului sînt supăraţi după ce oficialii clubului de la Dunăre au fixat preţuri şi de patru ori mai mari decît la un meci obişnuit pentru derby-ul de luni, cu Steaua. Biletele costă între 20 şi 300 de lei şi se vor comercializa începînd de mîine. Cine cumpără un tichet la confruntarea cu Steaua intră gratis la partida cu CS Severin, de peste două etape.

S-a făcut de rîs
Fundaşul dreapta al Stelei, Daniel Georgievski, a fost ridiculizat de atacantul Eden Hazard în meciul dintre Belgia şi Macedonia, 1-0, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014. În mintul 63 al meciului, Georgievski a respins cu capul mingea care a ajuns pînă la Hazard, apoi jucătărul lui Chelsea l-a întors de două ori pe macedonean şi a înscris golul victoriei.

Ce cadou vrea Paraschiv
Liderul Oţelului, Gabi Paraschiv, a împlinit ieri 35 de ani şi şi-a pus o dorinţă: să-şi ofere cadou un gol în poarta Stelei luni seara! "Ar fi minunat să marchez, dar şi mai minunat să cîştigăm. Ştiu că roş-albaştrii sînt lideri detaşaţi, că noi tocmai am pierdut etapa trecută la Bistriţa, însă vom lupta pînă la capăt şi cred că putem face o mare surpriză", a declarat Paraschiv, care are 41 de goluri în 196 de partide de Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
lollol
lollol  •  29 Martie 2013, 03:28
Postat de infos pe 28 Martie 2013, 17:23

un singur lucru retin de aici; "Stanciu a ajuns la Palat la volanul unui Mercedes G Klasse, al cărui preț de catalog e de 90.000 de euro // Foto: Alex Nicodim". Cat de frustrat, lingau si mort de foame poate fi un ziarist sa-ti insire fraza de mai sus? :-)))))) Vai de capul tau nenea ziaristu si vai de capul ei presa si pe mainile cui a ajuns in Romania. :D

ca sa nu mai zic ca e si minciuna...lake asta de ziarist cred ca s-a indragostit de stanciu si in mintea lui il imagineaza si frumos si foarte bogat..daca vezi faza live vezi clar ca stanciu coboara din spate in timp ce un sclav de-alu gigi migi probabil conduce :)))))))))

infos
infos  •  28 Martie 2013, 17:28
Postat de sirius55 pe 28 Martie 2013, 11:42

Vad ca toti sinteti invidiosi pe STEAUA pentru transferul facut,stiam ca baiatu ii valoros dar chiar asa ?!

acum doua zile spuneati ca nu are fata de Steaua si sa-si rupa picioarele si deodata apar toti ca e Messi si mai stiu eu ce super fenomen?! :-))) Da, copilul are valoare intradevar, dar voi astia cu pliscu plin de stiti voi ce luati o pauza va rog si priviti ce-ati postat la articolele de acum cateva zile! ;-)) Microbistii.... mele!

infos
infos  •  28 Martie 2013, 17:23

un singur lucru retin de aici; "Stanciu a ajuns la Palat la volanul unui Mercedes G Klasse, al cărui preț de catalog e de 90.000 de euro // Foto: Alex Nicodim". Cat de frustrat, lingau si mort de foame poate fi un ziarist sa-ti insire fraza de mai sus? :-)))))) Vai de capul tau nenea ziaristu si vai de capul ei presa si pe mainile cui a ajuns in Romania. :D

Vezi toate comentariile (29)
Comentează