FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE. EXCLUSIV Man, Coman și Moruțan puteau semna cu Dinamo: „Nu ne băteam joc de ei, dar nimeni n-avea răbdarea lui Becali”

Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB +27   FOTO
Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 15:55 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 16:28

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre situația din club.

Potrivit acestuia, Dinamo putea să-i ia pe Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, vedetele de la FCSB, dar crede că ar fi avut de suferit dacă ajungeau în „Ștefan cel Mare”.

VIDEO. Cum i-a ratat Dinamo pe Coman, Man și Moruțan

„I-am avut pe Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Puteam să-i luăm. Copiii ăștia nu aveau ascensiunea asta dacă-i aduceam. Nu că și-ar fi bătut clubul joc de ei, dar etapele care ar fi trebuit parcurse în cazul unui jucător tânăr nu ar fi fost cele corespunzătoare. Făceau antrenamente cu mine pe terenul de beton de la Granitul, nu îi lua în cantonamente sau la meciuri. Nu li se dădeau minute.

Man, Coman și Moruțan sunt talentați, dar timp de vreo trei ani toată lumea se lua de ei că nu joacă și nu dau maximum. Dar Gigi Becali a văzut că au potențial și avut răbdare cu ei”, a declarat Gabi Răduță la GSP LIVE.

Dacă Bani mai joacă două meciuri la fel de bine ca în meciul cu Clinceni va fi vândut pe 50.000 de euro sau 25.000 de euro 
Gabi Răduță 

  • Dennis Man (21 de ani) a fost junior la Atletico Arad și UTA, iar FCSB l-a cumpărat în 2016 pentru 400.000 de euro. 
  • Florinel Coman (22 de ani) a fost la Luceafărul Brăila și Academia Hagi. Becali l-a adus la FCSB în 2017 pentru 3 milioane de euro.
  •  Olimpiu Moruțan (21 de ani) și-a făcut junioratul la U Cluj și în 2016 a ajuns la FC Botoșani. După 2 ani a fost cumpărat de FCSB pentru 700.000 de euro. 

FOTO. Imagini tari de la Clinceni - Dinamo 1-3 

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Episod șocant la Dinamo » 3 juniori, aproape să fie călcați de mașină: „Făceau autostopul. Seara n-aveau ce să mănânce”

Dinamo și Bratu, acuzați de tatăl fotbalistului pe care „câinii” îl vor: „Îl chema la alte ore ca să vină cu maxi taxi la Săftica”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează