FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Man, copilul-minune » Dennis a fost inclus între cei mai buni 5 tineri jucători pe care merită să-i cumperi la Football Manager 2019

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 11:11

Becali are în curte cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Dennis Man a venit de la UTA când avea cotă 200.000 de euro, iar acum valoarea sa de piață a explodat și a ajuns la 3,5 milioane de euro!

„Am zis că nu-l dau fără 30 de milioane de euro. Apoi am zis 40. Eu cred că, până la urmă, Man o să plece pe vreo 50 de milioane de la Steaua. Dacă am o perlă de ce să vând mai ieftin?! Ce, eu sunt mai fraier sau cum?!”, spune Gigi.

Și cum fotbalul e o industrie inclusiv pe piața jocurilor de calculator, Dennis primește o veste bună și din partea gamerilor. La doar trei luni de la lansarea pe piață a jocului Football Manager 2019, Man a fost inclus pe o listă selectă. Face parte din topul celor mai buni cinci tineri fotbalişti de mare perspectivă a căror cotă explodează.

E e pe o listă de 5 copii-minune, alături de atacantul Joao Felix (19 ani) de la Benfica, de mijlocașul Lovro Majer (21 de ani) de la Dinamo Zagreb, de Sandro Tonali, mijlocașul de 18 ani al Bresciei, și de Krystoffer Ajar, fundașul lui Celtic de 20 de ani.

În ultimii ani, tot mai mulţi scouteri ai cluburilor importante din Europa se folosesc de baza de date a jocului Football Manager pentru a descoperi noi talente. Cei care l-au inclus pe Man în topul celor mai buni copii notează: „E cel mai ieftin dintre jucătorii incluşi pe această listă şi te va costa în jur de 5 milioane de euro. Man este o aripă supertalentată şi unul dintre cei mai buni wonderkids din joc!”.

În plus, compania care produce jocul, Sports Interactive, a semnat recent un parteneriat prin care oferă direct cluburilor interesate informaţiile solicitate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  16 Februarie 2019, 16:14

Bah, eu sunt Patronul Stelei, ai grija cum vorbesti cu mine ca ma superi si cumpar clubul Dinamo 1948 SA cu banii cazuti prin Maybach pe langa schimbatorul de viteze !! PS : Dinamo BUCURESTI este in liga a 4a. Tu sustii clona Dinamo 1948 SA ( gasesti pe google ) patronata de Negoitza, clona infiintata in 2001 conform Registrului Comertului !

digei
digei  •  16 Februarie 2019, 14:30

De parca o echipa capabila sa dea banii ceruti de Becali isi alege tintele de transfer de pe Football Manager . Eventual o sa-l caute sa-l intrebe daca lasa si el mai jos de 5 mil.

herman25
herman25  •  16 Februarie 2019, 13:25
Postat de gigi_becali_9 pe 16 Februarie 2019, 13:03

De aia toti jucatorii care au plecat de la Steaua castiga acum pe an cam cat costa clubul Dinamo cu tot cu jucatori ? :))) Rad Stanciu, Chipciu, Tatarusanu etc de voi in fiecare zi , de 2 ori, 1 dimineata si 1 seara, pe stomacul gol, ca asa a recomandat doctorul ! :)))

Ce steaua ma prostule cand e articol despre fcsb? Nu mai murdari numele Stelei!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează