FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Managerul unui club din Liga 1 urmează exemplul lui Stanciu: „Îmi fac card DDB! Avem nevoie de echipe ca Dinamo”

Fanii lui Dinamo strâng bani pentru salvarea clubului
Fanii lui Dinamo strâng bani pentru salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 20:22

Managerul lui Sepsi OSK, Cornel Șfaițer, a anunțat în exclusivitate pentru GSP faptul că își va face card „Elite DDB", de 1948 de euro, pentru a se înscrie în proiectul socios al suporterilor dinamoviști. 

El tratează totul ca pe un gest simbolic, fiind dinamovist convins din copilărie. Speră ca formația alb roșie să se salveze și să depășească ușor situația dificilă în care este.

„Sunt momente grele pentru Dinamo, momente în care trebuie să uităm de rivalități. Tocmai de asta trebuie felicitat Nicolae Stanciu, cu acel gest frumos. Mi-aș dori să o revăd pe Dinamo în top, să vină cineva cu o injecție de capital. Numai așa Dinamo va supraviețui. Pentru că tot m-ai întrebat despre Dinamo, o să anunț acum că mă voi înscrie și eu în programul DDB, îmi voi face card 1948. Fac acest gest pentru cei 30 de ani frumoși pe care i-am trăit alături de Dinamo. 

DINAMO. EXCLUSIV Managerul unui club din Liga 1 urmează exemplul lui Stanciu: „Îmi fac card DDB! Avem nevoie de echipe ca Dinamo”
Cornel Șfaițer vrea s-o ajute pe Dinamo

Zilele viitoare promit să iau legătura cu cei ce se ocupă pentru a mă înscrie. Lumea mă cunoaște, știe că trecutul meu și pasiunea pentru fotbal se leagă de Dinamo, de pe timpul lui Dumitrache și Dinu. Fotbalul românesc are nevoie de nume ca Dinamo, de echipele de tradiție. E un gest simbolic ceea ce fac eu. Sper să fie liniște și răbdare și poate în câțiva ani vom vorbi despre Dinamo care a fost pe vremuri", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

1948 de eurocostă un card Elite în programul DDB. Ionuț Lupescu, Nicolae Stanciu și Dragoș Grigore au și ei card Elite DDB

E dinamovist convins!

Cornel Șfaițer a oferit un interviu amplu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre pasiunea pentru fotbal și atașamentul pentru Dinamo. „Datorită lui Dudu Georgescu, Dumitrache și Dinu am pasiunea pentru Dinamo. Voiam să-i văd. La meciul cu Hamburg am devenit fan 100%. Orac a fost senzațional! În '88 am făcut o deplasare cu mașina pe o vreme îngrozitoare. Era 2 decembrie, un 0-0 cu Steaua. Nu știam dacă TVR va televiza meciul și n-am vrut să risc, așa că am venit la meci", spunea atunci managerul de azi de la Sepsi.

4.500 de suporteris-au înscris cu aproximație în programul DDB. Suporterii dețin deja 10% din acțiunile clubului

Ultimul cartuș, meci de FIFA!

Fanii lui Dinamo fac eforturi pentru strângerea ultimilor 30.000 de euro necesari pentru licență prin organizarea unui meci de FIFA. Cei din programul DDB se află în spatele partidei virtuale cu CSU Craiova. Fanii speră ca suporterii lui Dinamo din toată lumea să cumpere cât mai multe bilete virtuale. 5 lei costă un tichet și fiecare suporter își poate cumpăra câte dorește de pe site-ul bilete.ro. Ultrașii din PCH speră să umple virtual Arena Națională, așa că la vânzare sunt scoase 55.000 de tichete.

VIDEO. Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo

Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă

EXCLUSIV Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
foxi
foxi  •  25 Aprilie 2020, 00:15
Postat de samertx pe 25 Aprilie 2020, 00:09

Adică, sari și tu pârleazul, la dedicație mă refer. :))

Nu sar nici un parleaz!Am sarit in pat!Nani!Stiu ca n-ai treaba maine, ca esti in 75%!Eu nu!..:))

samertx
samertx  •  25 Aprilie 2020, 00:09
Postat de foxi pe 25 Aprilie 2020, 00:01

Da ,stiu!L-am uitat pe `merace`!..:)))

Adică, sari și tu pârleazul, la dedicație mă refer. :))

samertx
samertx  •  25 Aprilie 2020, 00:08
Postat de foxi pe 25 Aprilie 2020, 00:01

Da ,stiu!L-am uitat pe `merace`!..:)))

:)) Ți-am mai zis, de câteva zeci de ori, chiar!- am acest cont, dacă sunt banat pe el, îmi fac unul dacă am ceva de spus și mi-l șterg după aia- atât. Îți dau o dedicație? *** Nu transmit niciun virus, doar un pic de minte. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează