FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă

Dinamo ar putea avea un nou antrenor
Dinamo ar putea avea un nou antrenor

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 17:49

Luni s-ar putea tranșa discuțiile dintre Ionuț Negoiță și fondul de investiții spaniol condus de Herminio Menendez pentru cumpărarea lui Dinamo, iar echipa alb-roșie ar putea schimba tehnicianul.

Dacă ibericii vor prelua Dinamo, antrenor ar putea fi numit Jose Maqueda, conform AntenaSport, în locul lui Adi Mihalcea, cel care a fost adus la Dinamo pe 12 martie. Maqueda a jucat 5 ani la Real Madrid. 

Tehnicianul iberic s-a născut chiar la Madrid şi a fost crescut de gruparea blanco, fiind un produs 100% al Academiei blanco. El a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui.  La Real Madrid a fost coechipier cu legendarii Butragueno, Hugo Sanchez, Michel, şi Gică Hagi.

DINAMO. Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă
Juan Jose Maqueda ar putea fi noul antrenor al lui Dinamo

Jose Maqueda a fost dorit de CFR Cluj

Maqueda și-a început cariera de antrenor în anul 2003 și a fost secund la Real Madrid, Levante, Celta Vigo și FC Vaslui. Antrenor principal a fost la Al Ittihad, Al-Shoalah, Al-Fateh și Al-Masry, fiind în prezent liber de contract.

Maqueda a mai antrenat în România, în perioada în care Juan Ramón López Caro a fost antrenor la FC Vaslui. În 2018 a negociat cu CFR Cluj, dar ardelenii l-au preferat pe Edi Iordănescu.

VIDEO. Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

  Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Adrian Mihalcea e pregătit de orice: „Dacă vrei confort, nu ești aici la Dinamo” + anunț URIAȘ pentru jucători

EXCLUSIV Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
samertx
samertx  •  25 Aprilie 2020, 02:50
Postat de catalynn pe 24 Aprilie 2020, 22:27

Mult a fost puțin a rămas, intr-o saptmana vor trebui sa decidă și vedem ce și cum. Din câte citesc spaniolii au intenții serioase vor sa facă fotbal și performanta, totul suna extrem de bine. Treaba e ca situația juridică a SC FC Dinamo 1948 SA este arhicunoscută, se știe ca acționarul pricipal este un interpus de-al lui Negoita, un domn care am înțeles deține coaforul de la Rin, deci rolul avut pana de curând de Vasi la SC FC fcsb SA, iar Badea deține și el un mic procentaj astfel ca acesta societate comercială are dreptul de folosință al brandului Dinamo. Avem practic un uriaș cu picioare de lut, investitorul, oricare ar fi el, depinde practic de Badea. Dacă Badea își ia jucăriile și pleaca, sau societatea sa se desființează sau falimenteaza, se alege praful și de SC FC Dinamo 1948 SA. Este foarte greu de crezut ca un investitor serios, iar acești spanioli chiar par oameni serioși, și-ar risca atâtea milioane (pt ca aici vorbim de minim 10 milioane euro și deși pt un brand ca Dinamo este o suma mică suma in sine este considerabila). Însă așa cum am spus, vom afla săptămâna viitoare ce și cum. :-)

Nu le mai amesteca, metre.

fibra
fibra  •  25 Aprilie 2020, 00:39

Chiar credeți că vin spaniolii? Dinamo se vinde de vreo trei ani în fiecare săptămână.

rocky2
rocky2  •  24 Aprilie 2020, 23:32
Postat de gazistu pe 24 Aprilie 2020, 21:10

pai nu mai cumpara suporterii, clubul Dinamo??

Doar 10 procente!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează