FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone, noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo » Mihalcea OUT + obiectivul din primul an

Ioan Andone va fi președintele lui Dinamo
Ioan Andone va fi președintele lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 19:48

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo dintre Ionuț Negoiță și un fond de investiții spaniol.

Ioan Andone: „Săptămâna viitoare pot intra banii pentru Dinamo”

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că a reluat discuțiile cu spaniolii pentru vânzarea lui Dinamo, Ioan Andone, cel care le-a propus ibericilor să cumpere echipa alb-roșie, a dat noi detalii. Potrivit „Fălcosului”, Negoiță ar putea primi banii săptămâna viitoare, echipa ar putea avea un antrenor spaniol și obiectivul în primul an ar fi o clasare în primele 3-4 poziții.

„De la mine, spaniolii au aflat că Dinamo se vinde pe un leu și că trebuie plătite datoriile. Pe 15 februarie am fost undeva și erau niște oameni care voiau să cumpere Elche, care e de vânzare pe 1 euro, iar datoriile sunt de 19 milioane de euro. Eu le-am dat detalii, iar ei m-au căutat acum trei săptămâni. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo și au primit toate actele. Sunt negocieri.

Am vorbit azi la telefon cu spaniolii și mi s-a spus că totul decurge bine. Nu știu mai multe. Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo. Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele! Așa am înțeles de ce mi-au spus azi la prânz. Sunt două punctele, iar al treilea se rezolvă rapid. Trebuie închise datoriile și plecat de la zero”, a declarat Andone la TV Digi Sport.

Prima măsură: Adrian Mihalcea OUT

Andone a dezvăluit și că investitorii vor să aducă propriul antrenor. Adică Adrian Mihalcea, numit pe 12 martie la echipă, ar putea fi demis înainte să debuteze pe banca lui Dinamo: „Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1.  Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon. Obiectivul va fi o clasare în primele 3-4 echipe în primul an. Nu se discută despre altceva”.

VIDEO. Cine e Herminio Menendez, omul care a salvat Sevilla de la faliment!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Poveste fabuloasă dezvăluită de un fost dinamovist » Cum a ratat într-o singură vară transferul la Benfica, Alaves și Steaua și a ajuns la echipa pe care n-o suporta

LPF, noi detalii despre mutarea Ligii 1 în Antalya! Cine trebuie să își dea acordul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
2584222981835031
Octavian Ionescu  •  24 Aprilie 2020, 12:08

Sunt DINAMO-vist de când am deschis ochii. Tare mult doresc să se termine odată telenovela asta. Negoiță a adus numai rău acestui club fanion al fotbalului românesc. Poate așa nu mai stăm la retrogradare, ca acum. Andone sunt convins că vrea binele lui DINAMO. Dacă se și investește mai mult decât pe vremea lui Badea ar fi bine. Doamne ajută. HAI DINAMO.

581534618615543
Robert Ivan  •  24 Aprilie 2020, 11:00

Adrian Mihalcea ce perfomante a avut ca antrenor principal in Romania ?!?

189254898748309
Claude SH  •  24 Aprilie 2020, 10:49
Postat de Adevaru Golutz pe 24 Aprilie 2020, 10:27

Sper sa se faca tranzatia. Am incredere in Falcos pentru ca este un om cerebral cu experienta de viata de jucator si antrenor. Sint convins ca va face tot ce trebuie pentru a se salva clubul. Mihalcea nu treb *** sa fie suparat si sint conins ca va intelege miza demiterii lui . Este important sa se supravietuiasca sa se inceapa de la zero si incet incet cu jucatorii care trebuie. Cei ce isi bat joc isi bat joc de ei. Viata inca nu i-a convins ca oricine poate fi in locul lor. Ruatate ca in Romania mai greu sa gasesti. Te-ar lovi si mai rau daca se poate. Parca ar stapini pamintul felul asta de caractere. Nu mai spun nimic de un Lucescu si de tiriac oameni de nimic care nu au dat un cent sa ajute. Asa sa fie judecati de viata dupa cum au sufletul.

Îți spun eu Falcosul e un tip formidabil. E în Spania și nu sta degeaba. Inima ii e la Dinamo și ce poate face pentru clubul care l-a propulsat atât în cariera de jucător, cât și în cea de antrenor? Ajuta cum poate, asa cum poate ar face și alții, dacă ar vrea cu adevărat. E un antrenor cu experienta și în Champions League, cu trofee naționale. E un tip super și chiar ma bucur ca s-a implicat. Un sincer bravo!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează