FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mangia a dialogat personal cu Mitriță, după incidentele cu fanii Craiovei: "Vreau să se rețină asta!"

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 08:41

Devis Mangia îl susține necondiționat pe căpitanul Craiovei, Alexandru Mitriță, chiar dacă acesta a avut un conflict dur cu câțiva fani.

Devis Mangia și Craiova lui sunt sub o mare presiune. După eșecul de acasă cu Concordia Chiajna (0-1), spectatorii i-au înjurat pe unii dintre elevii italianului și-au transmis că se vor îndepărta de echipă. Iar Alexandru Mitriță, considerat sezonul trecut sufletul Băniei, a sărit la bătaie cu doi suporteri, fiind potolit cu greu de către coechipieri și oficialii grupării. Dar antrenorul de 44 ani își susține căpitanul și pe restul fotbaliștilor, mai ales că nici situația lui nu este roz deloc.

Italianul a dialogat personal cu Mitriță, l-a asigurat de suportul lui și îi va da credit în continuare în ciuda apostrofărilor ce-ar putea sosi din tribune: "Câteodată, nu e necesar să vorbești prea mult. Nu sunt probleme cu Mitriță. Alex e un tip care are echipa în suflet, mereu încearcă să dea totul pentru club. El este cel mai important pentru mine. Dacă, uneori, mai iese de pe calea cea bună și are o stare de nervozitate mai mare, suporterii pot susține orice. Eu le mulțumesc fanilor că sprijină echipa. Vreau să se rețină că fotbaliștii mereu vor să dea totul pentru echipă, eu n-am ce să le reproșez".

"Toate deciziile sunt şi ale mele, nu pot spune că asta e decizia mea şi cealaltă nu e. Îi mulţumesc lui Zlatinski pentru ceea ce a făcut anul trecut cu mine şi cu coechipierii lui şi îi urez succes în fotbal şi în viaţă"
Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

"Avem probleme cu jucătorii, avem probleme cu refacerea lor după meciurile de pe teren propriu, ne pierdem multă energie din cauza gazonului. Este cel mai greu moment de când am venit la Craiova, dar simt sprijinul tuturor conducătorilor"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

4
goluri a marcat Mitriță în acest sezon în 8 meciuri în toate competițiile, reușitele fiind în cele 5 etape de Liga 1 jucate

Vezi și: Reacție dură a unui fost jucător de la Știința: "M-au înjurat și din partea lui Mititelu, și din partea celorlalți! Sunt amărât când vorbesc de Craiova"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
948523918649571
Ion Nicu  •  27 August 2018, 18:59

Mitrita, nu are caracter! El se crede un super star, dar când nu ai lângă tine pe Gustavo și Baluță, ești doar o stea căzătoare, plina de tatuaje.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 August 2018, 15:43

FORZA STIINTA! Batem azi Voluntari si revenim pe drumul cel bun. Avem incredere in Universitatea Craiova!

lionforever
lionforever  •  27 August 2018, 13:46

Mangia sa stăpânească vestiarul pentru circula informații despre jucători care consuma alcool sau pierd nopți prin cazinouri iar lui mitrita sa-i fie rusine la finalul meciului cu chiajna eram la tribuna a doua și asteptam echipa sa ii aplauda pentru efort dar el în calitate de căpitan nu i-a lăsat pe jucători să vină, singurii care au venit fiind pigliaceli și donkor. Cred ca banderola e prea mult pentru el si dupa gestul de a sari in tribuna sa se bata ar trebui dată altuia .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează