FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mangia reacționează după ce a fost criticat de Neagoe: "Când jucăm acasă nu cred că este bine să faci asta! Nimeni nu poate spune că sunt needucat"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 17:46

Devis Mangia, antrenorul italian al celor de la U Craiova, a reacționat la acuzele aduse de Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la Sepsi, după meciul din etapa trecută, 1-0 pentru echipa din Sf. Gheorghe.

"Nu este adevărat. Nimeni nu poate spune că sunt o persoană needucată. Părinții mei mi-au oferit o educație foarte bună. L-am văzut pe antrenorul lor (n.r. Eugen Neagoe) în genunchi, iar eu mi-am continuat drumul. Când jucăm acasă nu cred că este bine să saluți adversarul după partidă. Trebuie să o faci înainte. Am câștigat de multe ori acasă și nu m-a felicitat nimeni.

Nu vreau să par o persoană needucată. După un an de când mă aflu aici, consider că ne cunoaștem bine. Nu cred că ați auzit cuvinte rele la adresa mea", a declarat Devis Mangia la conferința de presă de dinaintea meciului U Craiova - FC Botoșani, de vineri, ora 21:00.

  • U Craiova - FC Botoșani se joacă vineri, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Eugen Neagoe taxează gestul făcut de italianul Devis Mangia: "Nu așa se comportă un antrenor!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sorinvision
sorinvision  •  02 August 2018, 19:24

Mangia are o facultate de drepta facuta pe bune, Neagoe are o facultate, daca o are, facuta in timp ce fugea dupa minge.

roadghost
roadghost  •  02 August 2018, 19:10

Cam toti antrenorii romani in general ar trebui sa taca malc la subiecte de genul "educatie"...am vazut maniere mai bune inclusiv la marinarii irlandezi in permisie in districtul rosu din Jakarta:)))

juliusmad
juliusmad  •  02 August 2018, 18:52

Neagoe vorbeste de educatie?? :)))) Sa nu uitam ca nu a vrut sa dea mana cu Reghe la finalul unui meci :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează