FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 1-0

SEPSI - CRAIOVA 1-0. Eugen Neagoe taxează gestul făcut de italianul Devis Mangia: "Nu așa se comportă un antrenor!"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 09:33

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus în fața celor de la U Craiova, scor 1-0, într-un meci dominat autoritar. La final, Eugen Neagoe, antrenorul gazdelor, a reclamat lipsa de fair-play a lui Devis Mangia. 

"Am jucat împotriva echipei mele de suflet. Respect foarte mult Craiova, dar am câștigat pe merit. Nu ne-au pus în dificultate în niciun moment. Știam miscările lui Mitriță și l-am anihilat foarte bine. Știam că adversarul era foarte periculos pe contre, am urmărit multe meciuri din sezonul trecut. 

I-am felicitat pe baieți și le-am spus că așa arată o echipă adevărată. Am fost solizi, foarte puternici. Cu toate astea, Craiova va fi una dintre echipele care se vor bate la campionat. Suporterii nostri au fost la înălțime și mă bucur că am reușit să le oferim aceasta victorie", a declarat Neagoe pentru Look TV.

La finalul partidei, italianul Mangia ar fi mers direct la vestiare, fără a saluta banca adversă. Neagoe a comentat acest gest: "Am pierdut și eu, dar am mers mereu la final și am dat mâna cu adversarul. Nu mă deranjează, dar nu așa se comportă un antrenor".

 

 

Vezi și: Devis Mangia după al 3-lea meci fără gol marcat : "E clar că avem o problemă la finalizare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
kaloogarele
kaloogarele  •  31 Iulie 2018, 00:35
Postat de sorinvision pe 30 Iulie 2018, 14:29

Nu retrogradam, baietii au valoare suficienta pentru liga I, pe jumatatea turului incep problemele financiare la 5-6 echipe gen Calarasi si acele echipe vor incepe sa piarda pe banda, insa deranjant este faptul ca ai nostri ca brazii joaca in dorul leli, li s-a urcat la cap ca sunt valorosi si nu mai joaca nimic.

ai si tu dreptate! numai ca uite ... e inca un an pierdut ... si vreau si eu sa mai traiesc sa vad craiova campioana si-n grupele frunei cupe ioropene.

ionnis
ionnis  •  30 Iulie 2018, 14:55

Nea Goe vorbeste care nu a vrut sa dea mana cu Reghe? Sa ii fie rusine !

sorinvision
sorinvision  •  30 Iulie 2018, 14:45
Postat de knuty pe 30 Iulie 2018, 13:22

Mangia este um NIMENI- DRUM!!!Un antrenos foarte slab ,un second hand!!!gen Zenga,Pedrazzini muritori de foame!!!Daca ar avea valoare nu ar antrena in liga 1 campionat de foarte slab!!!!!Un sobolan care stie sa zica in engleza good job....no mistake....good player....

Te inseli, in Italia Mangia este considerat un foarte bun teoretician, i se spune micul Arrigo Sacchi. Astfel a si ajuns antrenor U21 al Italiei cu care a jucat o finala de Campionat European. Punctele slabe ale lui Mangia, cele care il tin in loc si nu poate sa ajunga un mare antrenor, sa se ridice la nivelul cunostiintelor sale teoretice solide pe care le are: 1. Nu se poate impune in vestiar. 2. Se consuma foarte mult atunci cand are un esec si cedeaza repede in situatii de presiune. Inainte sa vina in Romania a salvat-o pe Ascoli de la retrogradare, a reorganizat echipa insa a pierdut vestiarul, a cedat psihic si a plecat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close