FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - CFR CLUJ 1-1

Mara: "Sper că am ajutat Unirea cu acest punct!" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Bogdan Mara, atacantul CFR-ului care a marcat astăzi împotriva fostei sale echipei, speră ca punctul obţinut astăzi de Urziceni să îi ajute să ia titlul.

"Mă bucur că am înscris, din păcate nu am luat cele trei puncte. Sper că am ajutat Unirea cu acest punct, eu îi susţin. Am mulţi prieteni aici, încă sînt prietenii mei, dar asta este. Noi trebuie să ne ajutăm pe noi, nu pe alţii", a spus Bogdan Mara la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  11 Mai 2009, 19:32

sa dai un gol si cu brasovul ii meci greu nu va lasati asa usor jucati ca si cu poli simbata cu ambitie ca stam pe 6 loc nici de uefa liga jucati sa batem un gol ruiz simbata vreau sa va apausd la sfirit sa bateti cu dariire ?

 •  11 Mai 2009, 09:53

Cfr tine cu Dinamo si vrem ca Dinamo sa ia tlul ,pentru ca si Dinamo ne-a ajutat anul trecut. Nu ii suportam pe cei de la Fc Timisoara ,iar Urziceniul e sluga stelei.

 •  11 Mai 2009, 09:37

Anul trecut curva campionatului a fost Dinamo pentru CFR, anul asta este invers CFR este panarama campionatului. Sper sa fie si STEAUA panarama si daca e nevoie sa piarda cu Urziceni si Dinamo sa se duca in UCL dar de pe 2. FORTZA STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close