FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ginerele lui Ion Oblemenco a explicat cum a obținut CS Universitatea Craiova marca legendarului „Tunar” pentru arena din Bănie

Ginerele lui Ion Oblemenco a explicat cum a obținut CS Universitatea Craiova marca legendarului „Tunar” pentru arena din Bănie
Ginerele lui Ion Oblemenco a explicat cum a obținut CS Universitatea Craiova marca legendarului „Tunar” pentru arena din Bănie

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 18:39 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 19:07

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi că a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca "Ion Oblemencoׅ" pentru arena din Bănie, atunci când este echipa gazdă.

Clubul lui Mihai Rotaru a primit acceptul din partea familiei fostului mare atacant pentru ca stadionul să poarte oficial denumirea "Ion Oblemenco", ceea ce a stârnit furia rivalilor de la FCU Craiova.

Oficialii grupării patronate de Adrian Mititelu susțin că au vorbit și ei cu Adrian Pigulea, fost fotbalist și ginerele lui Ion Oblemenco, pentru a folosi marca legendarului golgheter al Craiovei, dar au fost puși "în așteptare".

"Ca să primești ceva trebuie să ceri, și vezi dacă primești. Am făcut acest lucru în onoarea socrului meu. Nu am nevoie de valuri și nu mă interesează ce speculații pot apărea", a declarat Adrian Pigulea pentru GSP.ro.

În urmă cu o lună, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dezvăluia că arena din Bănie poartă titulatura "Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova" și nu "Ion Oblemenco".

Totuși, la meciurile de acasă ale rivalei FCU Craiova, Bănia se va numi tot "Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova". O ipostază care aprinde și mai mult derby-ul de duminică!

"Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca "Ion Oblemenco" pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Științei!", a declarat Clara Oblemenco, citată pe pagina de Facebook a CS Universitatea Craiova.

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să le „rărească” galeria la derby

Un jucător de la FCU Craiova, criticat dur de publicația familiei Mititelu: „Dacă stai degeaba 90 de minute, nu mai e nimic de comentat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
risc_mix
risc_mix  •  27 Septembrie 2021, 21:48

Da sa-i puna numele tau ba fomistule. Sa se numeasca adrian pigulea ca si tu ai fost mare. Pai cand a jucat ba socru'tau la astia? Ca astia sunt infiintati in 2013 iar nea Nelu a murit in '96.

echilibrat
echilibrat  •  27 Septembrie 2021, 20:59

Propun ca numele stadionului cind joaca mititeii sa fie "Mititelu Marin Adrian si familia lui EST. 1968". E firma familiei - sa fie recunoscuta ca atare !

planetfun
planetfun  •  27 Septembrie 2021, 20:28

Doar in Romania TM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close