FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să le „rărească” galeria la derby

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 16:54 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 17:13

Suporterii Universității Craiova susțin că, pentru meciul de duminică, conducătorii FCU Craiova nu vor să le dea decât 450 de bilete, deși acordul de la startul sezonului era de aproximativ 2.000 pentru fiecare galerie oaspete. Motivul? Ar avea mult mai puțini fani în oraș decât rivala și nu vor ca asta să iasă în evidență. 

În Craiova a izbucnit un nou conflict pe tema "cine are mai mulți suporteri". Și e cu trimitere la vânzarea de bilete pentru confruntarea de duminică, FCU Craiova 1948 vs CS Universitatea Craiova.

Concret, Peluza Nord, galeria Universității, îi acuză pe oamenii lui Adrian Mititelu că n-ar respecta o înțelegere încheiată la debutul sezonului în curs. Atunci, în vederea celor două întâlniri directe din sezonul regulat, s-ar fi convenit ca fiecare echipă oaspete să primească în jurul a 2.000 de bilete pentru galeria sa, în peluza rezervată fiecăreia. Acum câteva zile - susțin reprezentanții Peluzei Nord într-un comunicat publicat pe Facebook - șefii FCU ar fi propus „inclusiv ca galeriile oaspeților să nu participe la cele 2 meciuri".

Refuzați categoric de reprezentanții CS Universitatea, „ei spun acum că vor să ofere doar 450 de bilete la «Nord» suporterilor Științei, deși pot să ofere, respectând înțelegerea și regulile actuale, aproape 2.000".

Ținta ar fi, în opinia Peluzei Nord, dorința responsabililor FCU de a limita pe cât de mult posibil numărul de fani ai oaspeților și de a demonstra astfel că rivala nu are în Craiova mai mulți susținători decât FCU.

Adrian Mititelu jr, „încăierare” cu Mihai Rotaru înainte de FCU Craiova-CS Universitatea Craiova: 

După ce Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a declarat că, din punctul lui de vedere, rivalitatea cu FCU a fost deja tranșată ca urmare a numărului de fani prezenți la meciuri, Adrian Mititelu jr. a replicat.

Conducătorul de la FCU Craiova a trimis un drept la replică pentru Gazeta Sporturilor după declarațiile lui Mihai Rotaru, fiind sigur că echipa lui Adrian Mutu va ieși învingătoare din duelurile cu rivala din oraș și a avut un mesaj dur pentru acesta.

Citește mai multe știri: 

CSU Craiova, transfer înainte de meciul cu Dinamo » Fotbalistul efectuează vizita medicală

Victima lui Rădoi și a lui Rotaru » S-a prăbușit după convocarea la națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
kuba
kuba  •  28 Septembrie 2021, 13:03
Postat de dansy pe 28 Septembrie 2021, 11:02

Iar faci prorociri fraiere ?Nu vezi ca nu te pricepi la meseria asta?Si apoi ce cautati pe siteul CSU, ca erati deranjati cand altii intrau pe siteul FCU?Cu sau fara spectatori numai Dumnezeu va poate salva de infrangere!Asa cu schiopii aia doi pe care daca i-ati avea voi v-ati face cruce de multumire!

Buahahahahhahahahahaaaaaaaaaaa! Clona nu are cum sa câștige in fata Universității Craiova niciodată!

kuba
kuba  •  28 Septembrie 2021, 13:01
Postat de ucluj2011 pe 27 Septembrie 2021, 21:23

CSU Craiova , o clonă spurcată condusă de niște șmenari penali. Forza FCU Craiova , ADEVĂRATA Știința Craiova.!!! Curaj băieți , ați trecut voi și prin momente mai grele. MULT mai grele!!! CSU Craiova / Ne S**E P**A!!!

Respect clujene!

george.br
george.br  •  28 Septembrie 2021, 11:23
Postat de dansy pe 28 Septembrie 2021, 11:02

Iar faci prorociri fraiere ?Nu vezi ca nu te pricepi la meseria asta?Si apoi ce cautati pe siteul CSU, ca erati deranjati cand altii intrau pe siteul FCU?Cu sau fara spectatori numai Dumnezeu va poate salva de infrangere!Asa cu schiopii aia doi pe care daca i-ati avea voi v-ati face cruce de multumire!

Ti-ai pierdut busola, Clonache! Si nu e prima oara... Esti putin "debusolat", as zice...:)) Vei fi insa pe deplin duminica seara!:)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează