FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marcel Ciolacu nu se lasă și o vrea pe FCSB în Ghencea: „Am depus astăzi un amendament”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, continuă să susțină ideea ca FCSB să poată evolua în Ghencea.
Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, continuă să susțină ideea ca FCSB să poată evolua în Ghencea.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 16:58 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 17:31

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, continuă să susțină ideea că FCSB trebuie să poată evolua în Ghencea.

Ciolacu scrie pe Facebook că a adoptat astăzi un amendament prin care va facilita accesul la bazele sportive ale statului, pe lângă proiectul care prevede ca terenurile din curtea școlii să fie disponibile și în afara orelor de program ale elevilor.

MM se folosește de finala Mondialului pentru a spăla imaginea FCSB-ului: „S-a mai dovedit o chestie”
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)
MM se folosește de finala Mondialului pentru a spăla imaginea FCSB-ului: „S-a mai dovedit o chestie”

Marcel Ciolacu: „Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. 

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. 

Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. 

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Ciolacu pe Facebook.

FCSB, refuzată iar de CSA Steaua

FCSB a vrut să joace meciurile cu CFR Cluj și FC Botoșani, ultimele de pe teren propriu din 2022, pe arena din Ghencea. CSA Steaua a respins cererea, invocând lucrări de mentenanță la stadion fix în perioada 15-19 decembrie, când era programate partidele.

VIDEO. Leo Strizu, conferință de presă înainte de FCSB - FC Botoșani: „Ne dorim foarte mult victoria”

Vezi și:

FRF schimbă regulamentul, ca răspuns la găselnița FCSB » Practica recentă e ISTORIE!
FCSB
FRF schimbă regulamentul, ca răspuns la găselnița FCSB » Practica recentă e ISTORIE!
Florinel Coman l-a enervat pe Gigi Becali » Cum se vede situația extremei de la FCSB în interiorul clubului
FCSB
Florinel Coman l-a enervat pe Gigi Becali » Cum se vede situația extremei de la FCSB în interiorul clubului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (57)
istet10
istet10  •  20 Decembrie 2022, 21:51
Postat de digei pe 20 Decembrie 2022, 11:49

Asa functioneaza totul in Romania si in lumea civilizata, din banii stransi o parte se aloca catre institutii si acestea impun regulile lor de a functiona. Daca sunt bani publici nu inseamna ca devin toalete publice pe care sa le foloseasca toata lumea cand doreste. Asta vrea acum PSD ca sa-i faca placere lui Becali. Dar nici macar nu e lege, o vor schimba pentru ca e facuta pe genunchi, n-are baza constitutionala. Pe scena teatrului Nottara pun in scena doar actorii acestui teatru, nu vin si alte teatre din țară sa joace acolo. Toata lumea ar dori sa se urce pe scena Teatrului Nottara pe motiv ca-i facut din bani publici.

Ba, tu nu intelegi despre ce este vorba. Nu i se impune nimic CSA-ului. In schimb nu mai poate invoca anumite chestiuni pt a refuza pe cei care solicita o eventuala inchiriere. CSA nu poate nici acum sa invoce motive de genul: "suntem in litigiu cu FCSB" sau "Becali nu este agreat de noi". Inchirierea ar fi mai facila, dar nu numai pt Becali. Dar CSA este constienta ca el ar fi cel mai interesat dar si cel mai capabil sa plateasca inchirierea. Intre militari, sa stiti ca bugetul pt CSA sau pt Doina Armatei este subiect de zanzanie. Ei vor echipamente, nu fotbalisti sau lautari. Nu uita ca Popovici nu a putut fi platit corespunzator si nici nu i s-au asigurat costurile generate de antrenamente si participare la competitii. Mai pe romaneste, militarii nu sunt sensibili la durerea CSA-ului. CSA ar putea ajunge destul de repede in situatia sa inchirieze stadionul. Nu va mai mirati ca nu se dau peste cap generalii sa joace Steau in A. Nu au bani si nici nu vor sa dea bani pt fotbal.

19sevilla86
19sevilla86  •  20 Decembrie 2022, 12:29

Prea putin, prea tarziu, prea electoral, pt ca Romania sa devina, cu adevarat, o tara UE normala! Aici nu e vorba despre obligarea smecherilor din MApN si CSA sa respecte legea si sa valorifice un bun al statului primit in administrare. Aici este vorba de faptul ca Romania a ramas in mod inacceptabil unica tara din UE si NATO in care mai exista: - armata si militia in sportul profesionist. - cazarmile sportive bolsevice CSA si CS Dinamo. - Stadioane, sali si meciuri in unitati militare. - echipe militare profesioniste de fotbal, handbal, baschet, rugby, polo, volei,etc. Singura lege normala, deocratica, europeana, pe care Romania ar trebui sa o adopte imediat in acest domeniu este indiscutabil DESFIINTAREA creatiilor staliniste CSA si CS Dinamo si trecerea bazelor lor sportive in circuitul civil pentru ca tinerii, copiii, toti cetatenii, sa poata beneficia de ele. Scoateti armata si militia din sportul profesionist, scoateti stadioanele, salile, meciurile din cazarma, faceti din Romania o tara normala europaeana pt ca acum a ramas ultimul bastion al sportului militarizat de tip bolsevic!

carol_k
carol_k  •  20 Decembrie 2022, 11:57

Daca se face o noua majoritate in parlament care sa voteze o lege care sa-i ia din prerogative Presedintelui Camerei Deputatilor, adica lui Ciolacu, acest lucru NU se va intampla pentru ca nu poti schimba lucrurile prevazute de Constitutie sau de legile organice printr-o lege facuta pe genunchi. Da, e lege, dar nu poate fi pusa in aplicare pentru ca e in contradictie cu alte legi si nu e fundamentata profesional, "e din burta" cum ar spune galeria lui Mustata.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează