FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„CUTREMUR” la Universitatea Craiova! S-a anunțat divorțul de unul dintre numele importante din conducerea clubului

CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Marcel Popescu (73 de ani), managerul general al clubului oltean.
CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Marcel Popescu (73 de ani), managerul general al clubului oltean.

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 14:33 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 15:17

CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Marcel Popescu (73 de ani), managerul general al clubului oltean. 

OFICIAL | Mulțumim, Marcel Popescu!
Știm că vei fi pe viață alături de Știința!

-comunicat CS Universitatea Craiova

Marcel Popescu a fost președintele Universității Craiova în 1991, când oltenii au câștigat eventul, cu Sorin Cârțu (67 de ani). 

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial
HERMANNSTADT
Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial

Marcel Popescu, la numirea în funcția de manager general la CSU Craiova: „Numele Craiovei nu poate fi asociat cu mediocritatea”

În momentul în care a fost numit în funcția de manager general, în anul 2016, Marcel Popescu a declarat că o echipă ca CS Universitatea Craiova nu se poate bate la menținerea în prima ligă, în contextul în care oltenii au terminat sezonul regulat al campionatului 2015-2016 pe poziția a noua și au jucat în play-out. 

„Faptul că Universitatea Craiova a fost în sezonul actual în play-out îl consider ultimul accident nefericit din viaţa şi din evoluţia celui mai mare club din provincie. În şase luni vom avea la Craiova un stadion de talie europeană, care trebuie să genereze energii, să capaciteze toată zona care este latentă şi neîncrezătoare, pentru că proiectul nostru îl vor certifica suporterii. 

Suporterii la care mă refer într-un mod mai direct, spunându-le să stea liniştiţi pentru că palmaresul nu a fost niciodată la nimeni. Palmaresul l-au deţinut ei, milioanele de suporteri. 

Partea administrativă are cu totul alte obligaţii. Echipa este a oraşului, este Universitatea Craiova, şi obiectivul ei este întoarcerea în marea performanţă. Noul antrenor, Gheorghe Mulţescu, a venit lângă mine tocmai pentru acest lucru. 

Numele Craiovei nu poate fi asociat cu mediocritatea, rămânerea în prima ligă nu poate constitui un jubileu sau un moment de euforie, pentru că a ne obişnui cu mediocritatea şi a face banchete că nu rămânem repetenţi nu se poate în Bănie. 

Craiova este un nume cu o rezonanţă europeană, care, din păcate, era aproape să dispară”, a punctat Marcel Popescu la acea vreme, potrivit Agerpres. 

Ce trofee a cucerit CS Universitatea Craiova cu Marcel Popescu în funcția de manager general

CS Universitatea Craiova, cu Marcel Popescu în funcția de manager general, a câștigat 3 trofee. A triumfat de două ori în Cupa României (2018 și 2021) și o dată în Supercupa României (2021). 

CS Universitatea Craiova s-a despărțit azi și de doi jucători

CS Universitatea Craiova, locul 5 în clasamentul Superligii, a anunțat, astăzi, și două modificări la nivelul lotului. Oltenii au anunțat că l-au împrumutat pe fundașul elvețian Ivan Martic la Universitatea Cluj, în timp ce stoperul Paul Papp a fost cedat definitiv la Petrolul Ploiești. 

VIDEO. George Cîmpanu, după victoria celor de la CSU Craiova cu CFR Cluj: „Eram obligați să facem asta”

Citește și: 

„La 10:00 mi-am rupt mâna, la prânz m-au pus sa reziliez. Am semnat cu mâna aia ruptă” » Moment șocant dezvăluit în direct la GSP Live: „Nimeni nu știe”

„Mereu l-am bănuit de treaba asta pe Radu Petrescu” » Marian Iancu, acuzații explozive: „Ieșea în evidență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
dandana
dandana  •  16 Februarie 2023, 09:15

Q dragilor omiteți acești ***. Dați care tot vorbesc de clone și Mogoșoaia. Ei au uitat ca echipa familiei mititelu este doar a lor și nu are drept de a i se zice universitatea. Deci care este clonă? Una care a continuat de unde a rămas distrusă de mititelu, sau alta înființată nou. La Marcel Popescu mă așteptam, erorile au fost foarte mari la acest club. Jucători care nu au ce cauta la Craiova, jucători care au venit doar sa ceara banii nemunciți. Cred că este timpul ca ăștia mai tineri ca și Craioveanu să vină să își ia dreptul la Craiova, iar Cîrțu ar trebui să-l urmeze. Ok este de onoare, dar fi de onoare, nu inflama spiritele din cauza atitudini tale. În rest Craiova mai are de scăpat de cel puțin 8 jucători și înlocuiți cei uzați și plictisiți. Ori iubiți acest club, ori plecați

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  13 Februarie 2023, 22:59
Postat de kuba.kuba pe 13 Februarie 2023, 18:19

Ia vezi ba pqrostalaule ultimul meci direct dintre Stiinta si Mogosoaia! Exact. 2-0!

Ăla e fix un meci. Alte exemple mai ai? Că înafară de meciul ăla v-a rupt CSU pe unde v-a prins.

pittt
pittt  •  13 Februarie 2023, 22:57
Postat de CraioveanuM pe 13 Februarie 2023, 18:28

Rotarule tu cänd pleci ? Nu înțelegi că nu ai nimic în comun cu spiritul Craiovei ? Dacă în țara asta era normalitate nimeni nu trebuia să joace cu voi Clonă ordinară.

Să nu-mi spui că spiritul Universității Craiova e la Mititelu și la Adiță că vomit.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează