FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A doua plecare a zilei de la CS Universitatea Craiova » Oltenii l-au dat tot în Liga 1: „Îi mulțumim pentru tot și îi dorim mult succes în continuare!”

Paul Papp (centru, cu tatuaje pe mâna stângă) a fost dat de CSU Craiova la Petrolul Ploiești.
Foto: Imago
Paul Papp (centru, cu tatuaje pe mâna stângă) a fost dat de CSU Craiova la Petrolul Ploiești. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 13:39 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:52

Paul Papp (33 de ani), fundașul central al celor de la CS Universitatea Craiova, a fost transferat definitiv la Petrolul Ploiești, locul 8 în clasamentul Superligii, au anunțat oltenii într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Update, ora 13:50. Comunicat Petrolul Ploiești: „Bun venit, Paul Papp!”

La numai câteva minute după ce CS Universitatea Craiova a anunțat plecarea lui Paul Papp, Petrolul Ploiești a anunțat oficial venirea fundașului central la „lupii galbeni”. 

Bun venit, Paul Papp!
Clubul nostru a ajuns la un acord cu fundașul central Paul Papp (33 ani), cel care va îmbrăca în perioada următoare tricoul „galben-albaștrilor”.
Ultima dată la Universitatea Craiova, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în această ediție din Superliga, Papp are în palmares un titlu de campion național (2015) și trei Cupe ale României (2014, 2015, 2021), dar și 18 apariții în prima reprezentativă.

-comunicat Petrolul Ploiești

Soția unui tricolor din Generația de Aur intră la Survivor! Alt nume celebru se alătură
SURVIVOR ROMÂNIA
Soția unui tricolor din Generația de Aur intră la Survivor! Alt nume celebru se alătură

Paul Papp a fost cedat de CS Universitatea Craiova la Petrolul Ploiești 

Ajuns în luna august 2020 la CS Universitatea Craiova, Paul Papp a adunat în tricoul formației din Bănie 67 de apariții și a marcat 3 goluri. În actuala stagiune, experimentatul stoper a bifat 22 de meciuri și a înscris un gol pentru CS Universitatea Craiova, în toate competițiile. 

Paul Papp a mai evoluat în carieră la formații precum Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu, FCSB, FC Wil 1900, Karabukspor și Sivasspor. Paul Papp este cotat la 650.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com.

OFICIAL | Mulțumim, Paul Papp! 🤝
Fundașul central Paul Papp a fost transferat definitiv la Petrolul Ploiești. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim mult succes în continuare!

-comunicat CS Universitatea Craiova 

1 trofeua cucerit Paul Papp cu CS Universitatea Craiova: Cupa României, în anul 2021

Ivan Martic a plecat și el de la CS Universitatea Craiova. Fundașul a ajuns la U Cluj

Ivan Martic (32 de ani), fundaș dreapta elvețian, a părăsit și el, în cursul zilei de astăzi, formația din Bănie. Fundașul oltenilor va evolua sub formă de împrumut, până la finalul stagiunii în curs, la Universitatea Cluj, locul 14 în clasamentul Superligii. Ivan Martic mai are contract până în iunie 2024 cu CS Universitatea Craiova. Ardelenii îi vor plăti lui Ivan Martic salariul.

„Da, sunt în drum spre Cluj. E vorba de un împrumut până la finalul sezonului. Merg să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. U Cluj are suporteri pătimași, așa cum vezi la Craiova. Vreau doar să mă bucur de fotbal, asta e tot. Da, bineînțeles, voi lupta până la ultima picătură de energie pentru «Șepcile roșii». 

Plec în pace și cu respect din Bănie. Mai am contract un an cu Universitatea Craiova, încă rămân jucătorul clubului. Vom vedea ce va urma din vară mai departe”, a declarat fotbalistul lateral pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. George Cîmpanu, după victoria celor de la CSU Craiova cu CFR Cluj: „Eram obligați să facem asta”

Citește și: 

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » Primele declarații ale atacantului

Mihai Rotaru, atac frontal la MM Stoica: „E lipsă de bun simț!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
kuba.kuba
kuba.kuba  •  13 Februarie 2023, 20:29
Postat de .Caravela pe 13 Februarie 2023, 18:55

echipa familirei mititelu nu va juca niciodata intr-o cupa europeana, vezi sa nu-ti pierzi papucii tot agintandu-te asa.

Deci nu puteti raspunde la simpla mea intrebare, mogosenilor :)))))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  13 Februarie 2023, 19:53
Postat de kuba.kuba pe 13 Februarie 2023, 18:17

Raspunde , de ce nu a avut drept de joc in cupele europene, Mogosoaia ta? Exact. Sunteti Clona!

Spune bai gigele cu 2 clase voi ati fi avut dreptul sa jucati in europene in perioda 2017-2020. Esti atat de prost ca ti-ai etichetat singur gluma aia de echipa drept clona tocmai dupa propriile criterii :))) jonutule am vazut pana acum unii dintre cei mai mari umoristi din lume live dar nimic nu se compara cu rasul ce mi-l provoci tu gratis! Esti fraier ca nu vinzi bilete esti genial in prostia ta :))

.Caravela
.Caravela  •  13 Februarie 2023, 18:55
Postat de kuba.kuba pe 13 Februarie 2023, 18:17

Raspunde , de ce nu a avut drept de joc in cupele europene, Mogosoaia ta? Exact. Sunteti Clona!

echipa familirei mititelu nu va juca niciodata intr-o cupa europeana, vezi sa nu-ti pierzi papucii tot agintandu-te asa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează