FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0

U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0. Marcel Popescu se revoltă după faultul asupra lui Koljic: „S-a petrecut o tentativă de omor! Trebuie schimbat regulamentul”

Elvir Koljic +23   FOTO
Elvir Koljic

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 10:43 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 12:48

Atacantul Elvir Koljic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 34 al partidei cu Poli Iași, 1-0, iar Marcel Popescu, directorul general al oltenilor, a fost extrem de vehement.

Întrebat dacă echipa va face transferuri pentru a acoperi accidentarea lui Koljic și plecarea lui Mihăilă la Parma, Marcel Popescu a făcut o comparație dură: „Nu pot să discut acum de asta. Asupra noastră s-a petrecut o tentativă de omor și noi ne gândim ce mobilă sau mașină să ne luăm.., Vom încerca să umplem golul lăsat de pierderea lor, dar e timpul scurt”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Ulterior, oficialul oltenilor nu s-a ferit din a-l acuza pe Ovidiu Mihalache, fundașul lui Poli Iași și a cerut măsuri dure împotriva lui și a celor care provoacă asemenea accidentări.

„Pentru noi e problemă delicată. Cred că am dormit doar o oră pentru că e vorba de suferința unui om, a unui jucător care vine cu toată dragostea în România. Stau și mă gândesc până unde vom merge... Campionatul României devine unul dintre cele mai nesigure! Avem jucători care mor pe teren, jucători cu accidentări grave...

Într-un sezon și 6 etape am avut probleme cu risc de tragedie. Tot cu Poli Iași, Rus îl bagă în comă pe Mihăilă după ce îl lovește cu piciorul în gât, Artean îl lovește în spate pe Cicâldău, care nu a fost conștient pentru un moment, și acum Koljic. Dacă mergem în trecut ne aducem aminte de faultul lui Șeroni la Bancu... Asupra celor mai buni jucători de atac, Koljic, Bancu, Mihăilă și Cicâldău, au fost atacuri!

VIDEO Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljici ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România"

Jucătorii de clasă nu fac așa ceva. Vinicus nu a făcut și nu ar face un fault ca Mihalache pentru că are calitate. Ilie Balaci a fost scos din fotbal de un anonim... Rus, Artean, Mihalache și Șeroni sunt jucători fără meciuri în echipa națională, jucători modești. Unul de calitate nu ar face așa ceva.  Există riscul să vină un nimeni și să te scoată din fotbal... Atât timp cât există posibiltatea de a face recurs și de a reduce sancțiunea nu rezolvăm nimic! Degeaba dai o suspendare de 8-10 etape când un jucător stă 3-5 luni. Trebuie modificat regulamentul! 

Până unde ne ducem? Am golit tribunele din cauza coronavirusului, golim și scena acum? Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la televizor au făcut-o pentru Koljic și 10% pentru a-l vedea pe Mihăilă. Ne punem ochelari de cal și ne facem că nu vedem nimic? Aș fi vrut ca antrenorul să spună «Du-te la vestiar că nu mai ai ce căuta aici!». Sau jucătorul să iasă din propria inițiativă de pe teren”, a adăugat Marcel Popescu pentru sursa citată. 

Începem sâmbăta într-o notă optimistă. „Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi așteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!
- comunicat Craiova

 

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic 

+19 FOTO
  • FOTO: Captură Digi Sport

Citește mai multe știri despre Craivoa - Poli Iași: 

Sorin Cârțu, nervos după accidentarea horror a lui Koljic: „A vrut să marcheze teritoriul, să arate cine e jupânul! Am văzut golănii d-astea! Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Poli Iași”

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
enigmaticul
enigmaticul  •  03 Octombrie 2020, 17:59

Mda.........”se petrecură o tentativă de omor”, zise oltenii!! Mai uitați-vă și voi la faza aceea și veți vedea în ce context s-a produs accidentarea, și dacă are vreo vină jucătorul ieșean.

lionforever
lionforever  •  03 Octombrie 2020, 17:37
Postat de Cristina Teodora pe 03 Octombrie 2020, 13:14

Se uitara oltenii la atacul cu talpa asupra lui Cristea? Ala atac criminal nu alunecarea lui Mihaila. Recuperare grabnica pt Koljic!

Unde ti-a alunecat mihăilă? De aia nu a jucat aseară iti făcea alunecări.

cneius
cneius  •  03 Octombrie 2020, 17:35

"tentativă de omor" ? Oltean...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează