FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

Marius Mihalache (35 de ani) a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Fundașul moldovenilor a fost vizibil marcat de acel moment. +23   FOTO
Marius Mihalache (35 de ani) a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Fundașul moldovenilor a fost vizibil marcat de acel moment.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 22:10 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 23:21

Marius Ovidiu Mihalache (35 de ani) a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Fundașul moldovenilor a fost vizibil marcat de acel moment.

Mihalache, fundașul central al lui Poli Iași, a avut o intrare întârziată prin alunecare asupra lui Koljic, la mijlocul terenului. Piciorul atacantului bosniac a fost prins în pământ și a urmat un țipăt groznic de durere. Toată lumea de pe stadion și-a pus mâinile în cap, conștientă de gravitatea accidentării. 

Mihalache, marcat de accidentarea lui Koljic

„Îmi pare foarte rău. Nu am lovit în viața mea pe nimeni. Am 35 de ani și am luat doar două roșii în toată cariera. Știu cum e să fii accidentat. Îmi pare foarte rău. Un fotbalist din asta trăiește. I-am luat pâinea... Îmi cer scuze, ce să mai zic. 

Prima dată m-a uimit că am luat și galben, apoi domnul arbitru s-a uitat la Koljic și a văzut că e grav. Mi-am dat și eu seama, ce să mai comentez. Am avut și eu accidentări. M-am uitat de zeci de ori la reluări. De asta îmi pare rău. Îmi cer scuze în fața familiei lui. Nu am cuvinte. 

O să îl sun, dar scuzele mele sunt în van. Nici nu știu cum să procedez. După ce am luat roșu nici nu m-am mai uitat la meci. Am stat în vestiar, apoi am mers la autocar. Îmi pare rău de el, eu puteam să iau și 15 cartonașe roșii”, a declarat Mihalache la Look Sport. 

+19 FOTO

Citește și alte știri despre Craiova și Poli Iași: 

VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în prima repriză a meciului dintre Craiova și Poli Iași! Meciul a fost întrerupt aproape 10 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (158)
dansy
dansy  •  07 Octombrie 2020, 20:45
Postat de rockyus pe 03 Octombrie 2020, 18:07

Si il cheama Koljic, ***

Bai nesimtitule nu mai juca teatru ca s-a auzit ce comentai in timp ce Koljici se tavalea pe gazon.Ai spus "da-l ba afara ce *** mea are."Arbitrului iai spua ca nu l-ai atins.Bai nemernicule chiar nu ti-e rusine???Tu esti tanara speranta la 35 de ani si te doare in cot ca ai nenorocit cariera unui mare fotbalist.*** nemernicule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (158)
Comentează