FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Marcel Pușcaș despre discuțiile cu Adi Mutu: „E destul de greu. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 21:27 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 21:32

Marcel Pușcaș (60 de ani) a bătut palma cu Adrian Mititelu și s-a întors la FC U Craiova, în funcția de director general. Oficialul a vorbit despre negocierile cu Adrian Mutu pentru postul de antrenor al oltenilor.

„E destul de greu, urmează să dea un răspuns. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu. Dar asta e negocierea. Și Mutu vrea să se protejeze, din toate punctele de vedere, și noi la fel. Noi avem nevoie de el și el de un club ca noi. 

E un antrenor tânăr, de perspectivă, a fost mare fotbalist, are nevoie de un club privat, care să-i pună niște lucruri la dispoziție, așa cum își dorește. Are 42 de ani Adi. E important pentru el pasul pe care-l face în carieră. Condițiile de la noi nu le găsește oriunde în România” a declarat Pușcaș la Telekom Sport.

Eugen Trică și-a făcut treaba, eu am colaborat foarte bine cu el. L-am propus chiar să vină la Universitatea, l-am susținut. Nu știu ce s-a întâmplat în acest sezon, dar i s-a terminat contractul și a plecat. Asta nu înseamnă că nu se mai pot realiza obiective. Suporterii sunt ademeniți de rezultate. Va fi îmbrățișat antrenorul Mutu dacă le va avea, dacă nu, va fi contestat
Marcel Pușcaș

DEZBATERE » Vor rezista Rapid și FC U Craiova în Liga 1?

În așteptarea lui Mutu, FC U Craiova 1948 s-a despărțit de fostul căpitan! Cum arată lista de transferuri a oltenilor

Transfer spectaculos pregătit de FC U Craiova: un fost jucător de la FCSB cu meciuri în Serie A + doi străini din Liga 1 sunt pe listă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 Mai 2021, 22:39

Mutu e un incepator in ale antrenoratului, inferior lui Trica la capitolul experienta. Plus ca Trica e oltean get beget, pe cand Mutu nu are nici o legatura cu Craiova. Bun, sa zicem ca Trica nu are inca suficienta experienta pentru a conduce echipa in prima liga, atunci aduci un antrenor care are, in nici un caz pe Mutu. Foarte, foarte proasta decizia lui Mititelu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează