FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Transfer spectaculos pregătit de FC U Craiova: un fost jucător de la FCSB cu meciuri în Serie A + doi străini din Liga 1 sunt pe listă

Adrian Stoian, în stânga, e dorit de FC U Craiova
Adrian Stoian, în stânga, e dorit de FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 20:11 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 20:40

FC U Craiova, nou promovată în Liga 1, are planuri mari pentru sezonul viitor și are ținte importante pentru perioada de transferuri.

Adrian Mititelu jr. negociază cu Adrian Mutu, pe care-l vrea ca antrenor, și vrea să-i aducă acestuia jucători cu experiență în Liga 1. După ce au apărut informații despre Gicu Grozav, FC U Craiova ar pregătit un alt transfer tare.

FC U Craiova îl vrea pe Adrian Stoian

Oltenii ar vrea să dea lovitura în acest mercato și ar vrea să-l transfere pe mijlocașul Adrian Stoian (30 de ani). Acesta este liber de contact după ce a evoluat în Serie B, la Ascoli, iar acum ar putea ajunge din nou în Liga 1, potrivit Prosport

200.000 de euroe cota lui Adrian Stoian, potrivit transfermarkt

Născut la Craiova și format la Școala Gică Popescu și la juniorii Romei, Adrian Stoian a jucat la Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, FCSB, Livorno, Viitorul și Ascoli.

Adrian Stoian, fanul lui Mutu

O eventuală numire a lui Mutu la FC U Craiova, ar putea facilita transferul lui Stoian. Acesta se declara în 2010, la prezentarea oficială la Pescara, un admirator al „Briliantului" şi al mijlocaşului italian Alberto Aquilani.

Adrian Stoian are stema Craiovei pe braț

Mijlocașul și-a declarat dragostea pentru Universitatea Craiova, și are pe brațul stâng stema echipei. „Stema Craiovei de pe brațul stâng e un tatuaj care nu mai contează. N-am jucat niciodată pentru Craiova, însă țin cu ea de mic. Mergeam cu tata la stadion", spunea Adrian Stoian în 2016.

Transfer spectaculos pregătit de FC U Craiova: un fost jucător de la FCSB cu meciuri în Serie A + doi străini din Liga 1 sunt pe listă

Craiova îi vrea pe Palic și Soiledis

Din informațiile Gazetei Sporturilor, pe lista lui Adrian Mititelu jr se mai alfa și mijlocașul croat Antun Palic (32 de ani) care își termină unie contractul cu FC Argeș, dar și fundașul stânga croat Aristidis Soiledis (30 de ani), care va pleca de la FCSB. 

Grozav și Rusescu, doriți la FC U Craiova

Dar în birourile echipei din Craiova se lucrează și la transferuri. A venit Juan Bauza, sud-americanul fiind adus de la Csikszereda, iar pe listă ar fi și Gicu Grozav și Raul Rusescu. 

VIDEO Dorinel Munteanu, despre venirea lui Mutu la FC U: „Craiova e greu de condus, nu știu dacă e capabil să facă asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Top Story
Comentarii (24)
silver13
silver13  •  27 Mai 2021, 05:52
Postat de talpaiadului pe 26 Mai 2021, 22:45

Mingea

Sa alerge mingea trebuie sa o ai si ca sa o ai trebuie s.o recuperezi si pentru asta trebuie sa alergi

prazburg1948
prazburg1948  •  27 Mai 2021, 00:23
Postat de george_br pe 27 Mai 2021, 00:02

E valabila si pentru tine invitatia! Du-te si cauta-ma pe la voi... ia vezi, sunt acolo?

Vesnic! =))

george_br
george_br  •  27 Mai 2021, 00:02
Postat de prazburg1948 pe 26 Mai 2021, 23:43

Tocmai tu te-ai gasit sa vb de invitatii! =)) *** care trolleaza pe absolut toate articolele Craiovei =))

E valabila si pentru tine invitatia! Du-te si cauta-ma pe la voi... ia vezi, sunt acolo?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează