FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Oficial: omul dorit de Mititelu a semnat cu FC U Craiova!

FC U Craiova a promovat în Liga 1 // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
FC U Craiova a promovat în Liga 1 // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 16:45 / Actualizat marti, 25 mai 2021 19:05

FC U Craiova se întărește și la nivel administrativ pentru Liga 1. Marcel Pușcaș (60 de ani) a bătut palma cu Adrian Mititelu și s-a întors la nou-promovată, în funcția de director general. 

UPDATE ora 19:00 - Marcel Pușcaș, oficial la FC U Craiova

Clubul din Craiova a anunțat că Marcel Pușcaș a revenit la club. Pușcaș nu va ocupa poziția de președinte, așa cum a făcut-o în primul mandat la echipa familiei Mititelu, ci pe aceea de director general. 

Știrea inițială 

Odată cu promovarea echipei alb-albastre în Liga 1, Marcel Pușcaș va reveni la conducerea clubului. Fostul candidat la șefia FRF a mai ocupat funcția de președinte la FC U Craiova între 2018 și 2020, ajutând echipa din Craiova să urce în Liga 2.

Chestionat azi de GSP.ro pe tema revenirii și a unei eventuale colaborări cu Adrian Mutu, antrenor care negociază cu Adrian Mititelu în aceste zile, Pușcaș a spus: „Da, este adevărat. Suntem aproape, în una sau două zile s-ar putea oficializa. Cum aș colabora cu Mutu? Foarte bine!”.

Vine și Adrian Mutu la FC U Craiova?

După ce a anunțat despărțirea de Eugen Trică, antrenorul care a promovat echipa în primul eșalon, la FC U Craiova au demarat negocierile cu Adrian Mutu, ultima dată selecționer al „naționalei” U21 a României.  

„Intenția noastră este aceea de a-l numi pe Mutu. Să vedem cum vor decurge negocierile. Pentru noi, Mutu e prima opțiune. Evident ca avem și variante de rezervă. În următoarele două sau trei zile vom avea o decizie. Dar în fotbal se pot întâmpla multe. La final acestei săptămâni, 90% vom avea antrenor.

Nu pot spune că Mutu va fi noul antrenor. Mai întâi trebuie un contract. Avem mare încredere el, am discutat și m-a impresionat. Este foarte dornic să muncească. E o problemă în România că unii antrenori sunt delăsători, mai ales cei care au obținut performanțe în trecut. El s-ar plia pe proiectul nostru”, a recunoscut Adrian Mititelu jr luni, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

CV Marcel Pușcaș

Oficial: omul dorit de Mititelu a semnat cu FC U Craiova!
Marcel Pușcaș (stânga), alături de Adrian Mititelu jr.
  • S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960.
  • De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil.
  • A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani.
  • A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
  • A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.

Mai multe știri despre FC U Craiova:

Soția lui Adrian Mititelu, mesaj războinic către soțul aflat după gratii: „Adi, acei oameni au crezut că așa te vor reduce la tăcere”

Primul om din fotbal care îl sfătuiește public pe Mutu să-l refuze pe Mititelu: „Nu ești pregătit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
george.br
george.br  •  25 Mai 2021, 20:31
Postat de kuba pe 25 Mai 2021, 19:18

Era de preferat Leo Grozavu dar sa vedem ce poate face Mutu. Și depinde foarte mult de ce transferuri se vor face!

N-am incredere deloc (dar DELOC !)in capacitatea lui Mutu de a face treaba acum la noi. Nu-mi vine sa cred cu cata usurinta s-a lepadat asta de Trica! N-o fi nici Trica cine stie ce profesor in antrenorat, totusi... Mutu?? Ma, ma lasi?? Nu pot sa inteleg ce are Mutu mai bun ca Trica? Imaginea? Freza? Popularitate? Sa nu mai zi acum ce as face cu popularitatea lui, ca iar ma baneaza astia... Deci nu-mi vine sa cred cat de... nu stiu... sa zicem "necopt" poti sa fii sa vii in asemenea moment cu o asemenea schimbare! Pfffff!!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  25 Mai 2021, 20:01

o sa fie ca si trica!

eugen76_pan
eugen76_pan  •  25 Mai 2021, 19:33

Puscas a veni sa traga sforile. Betive a frecut vremea comunistilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează