FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Soția lui Adrian Mititelu, mesaj războinic către soțul aflat după gratii: „Adi, acei oameni au crezut că așa te vor reduce la tăcere”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 12:33 / Actualizat marti, 25 mai 2021 13:17

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, câștigând play-off-ul diviziei secunde, însă patronul Adrian Mititelu nu a putut fi alături de echipa lui.

După ce oltenii au primit trofeul pentru câștigarea Ligii 2, Ileana Mititelu, soția acestuia, a postat un mesaj emoționant pentru Adrian Mititelu, aflat în închisoare din noiembrie.

„Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite ca după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta. Din păcate, acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând că așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu știu ei este ca tu ești omul care nu renunța niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător. Te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, a scris Ileana Mititelu, pe Facebook.

Ileana Mititelu - Adrian Mititelu
Ileana Mititelu - Adrian Mititelu
Ileana Mititelu - Adrian Mititelu
Ileana Mititelu - Adrian Mititelu
Ileana Mititelu - Adrian Mititelu
+3 FOTO

Adrian Mititelu, în închisoare după transferul lui Mihai Costea

În noiembrie 2020, Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în regim de detenție în procesul în care a fost învinuit de DNA la transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011. 

În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Dacă totul decurge bine, ar putea fi eliberat în iunie. A făcut contestație în baza unei legi promulgate de domnul Iohannis. Poate ieși pentru că nu există prejudiciu în cazul lui. Dacă lucrurile merg ca până acum, mai are 11 luni de executat. El este foarte implicat la echipă, vorbește mereu cu jucătorii, cu cei din staff și cu cei din conducere 
– Adrian Mititelu jr, la DigiSport, despre tatăl său

VIDEO Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: 

Ion Crăciunescu, tranșant după ce FC U Craiova a promovat în Liga 1: „Am un reproș pentru CS U. Ai mai văzut așa ceva?”

Adrian Mutu, aproape de FC U Craiova » Adrian Mititelu jr. a recunoscut în direct: „E prima opțiune! 90% avem antrenor în 2-3 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
alf69nfs
alf69nfs  •  26 Mai 2021, 10:59
Postat de george.br pe 25 Mai 2021, 16:48

Ce s-ar mai bucura Sandu sa citeasca comment-ul asta! Ce satisfacut ar fi el sa vada cu lipsa de informare a unora sau ceatza care se asterne odata cu trecerea anilor distorsioneaza realitatea si-i fac uitate "faptele de arme"!

Cu siguranta nu sunt cel mai informat in speta asta, dar repet, din punctul de vedere al meu, al suporterului, Mititelu avea obligatia morala sa"joace" asa cum joaca toate celelalte zeci si sute de echipe afiliate la FRF. De ce va imaginati ca avea cineva din federatie ceva cu U Craiova, echipa fanion a fotbalului nostru?!?!? Toate problemele au fost create de acest mititel, care acum apare ca salvator al Stiintei :))))))

george.br
george.br  •  25 Mai 2021, 22:12
Postat de Nanu Daniel pe 25 Mai 2021, 18:01

Succes CSU, succes FCU ...! :) Singurul succes vizibil l-a inregistrat Doamna Mititelu cu operatiile estetice. A dat de bani, nu mai face foamea. :)

Admirabila atitudinea ta, un adevarat barbat!

suporterucv
suporterucv  •  25 Mai 2021, 19:44

Mititelu, din pacate pt el, nu a detinut niciodata adevarata ”Universitatea” ! Si el stia treaba asta. A si spus-o odata ...mai voalat asa !! Adevarata Stiinta si-a incetat activitatea in 1991 (sau 1994 cel mult) .

Vezi toate comentariile (58)
Comentează