FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Ion Crăciunescu, tranșant după ce FC U Craiova a promovat în Liga 1: „Am un reproș pentru CS U. Ai mai văzut așa ceva?”

Ion Crăciunescu se declară un susținător al  celor de la FC U Craiova
Ion Crăciunescu se declară un susținător al celor de la FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 20:41 / Actualizat luni, 24 mai 2021 22:51

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, iar Ion Crăciunescu se declară un susținător al acestei formații.

Fostul arbitru internațional a lăudat eforturile depuse de Adrian Mititelu și spune că lui nu-i poate reproșa nimic, spre deosebire de CS Universitatea Craiova, clubul lui Mihai Rotaru. 

„În Liga 1 țin cu Craiova, Craiova și Viitorul. Înainte țineam cu Viitorul și Craiova. Echipa care a intrat acum în Liga 1 a avut un patron care a luat-o de la zero, a luat-o de la divizia județeană. Pentru asta merită toată admirația.

Acum, Mititelu trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru ca echipa să fie una care să se bată pentru cupele europene, nu doar să stea în Liga 1. Cred că va fi o echipă foarte bună. Eu nu am văzut un pătimaș mai mare în fotbal. Toți banii pe care i-a câștigat i-a pus în slujba fotbalului. E în stare să ducă bani acasă pentru a-i da la fotbal. Nu am văzut un om care să iubească fotbalul așa mult. Am auzit că are terenuri pe care le poate vinde și poate face bani. Bravo lui!

Acestei echipe, FC U Craiova, nu-i poți reproșa nimic! Celeilalte îi poți reproșa faptul că a fost înființată direct în Liga 2. Eu am votat împotrivă, deși țineam cu Craiova. Nu se poate naște un copil direct la 2 sau 3 ani. 

Craiova nu avea nevoie de așa ceva! Nu se poate înființa direct în Liga 2. Craiova avea resurse fotbalistice, dovadă că și FC U Craiova a ajuns în Liga 1. Acest fapt, după părerea mea, nu are nicio acoperire regulamentară”, a spus Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Crăciunescu, dialog cu Gabi Balint: „Ai mai văzut așa ceva în lume?! Iei o echipă de nicăieri și îi spui «Intră tu în Liga 2»?””

Ulterior, Crăciunescu a avut un dialog cu Gabi Balint, antrenorul care a promovat-o pe CS Universitatea Craiova în Liga 1.

Gabi Balint: „Nu a fost vina Craiovei. O echipă a fost dezafiliată. Bine sau corect, există o decizie a Tribunalului care a spus că nu a fost ilegal. După aceea, oameni s-au gândit că orașul Craiova e mare și au zis «Hai să le dăm o echipă». Nu e vina lor sau a lui Rotaru.
Ion Crăciunescu: „Dar echipa unde a jucat până atunci? Pe ce teren a promovat în Liga 2?”

Gabi Balint: „I s-a dat orașului Craiova un loc în Liga 2”
Ion Crăciunescu: „Stai puțin”

Gabi Balint: „Că poate nu era legal... Asta e. S-a votat”
Ion Crăciunescu: „Nu e important dacă era legal sau nu? Ai mai văzut așa ceva în lume?! Iei o echipă de nicăieri și îi spui «Intră tu în Liga 2»?
Gabi Balint: „Au câștigat numele, culorile și tot ce trebuia. Foștii mari jucători au venit lângă echipă” 

VIDEO Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește mai multe știri despre FC U Craiova 1948: 

Adrian Mutu, aproape de FC U Craiova » Adrian Mititelu jr. a recunoscut în direct: „E prima opțiune! 90% avem antrenor în 2-3 zile”

Eugen Trică, reacție tranșantă după ce a fost demis de la FC U Craiova 1948: „Nu sunt Napoli, nu cred că voi mai antrena această echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
fanu
fanu  •  25 Mai 2021, 15:49
Postat de george.br pe 25 Mai 2021, 15:23

Pai voi n-ati avut parte de maidane, ca ati venit pe autostrada Mogosoaia - Craiova!

Nu, nu am avut; asta nu ofera scuze echipei multimilionare FCU ca nu a distrus adversarii minusculi din ligile intérioare. Si nici cea mai mica scuza ca nu ati performat in Cupa Romaniei, accesibila si FCU. Drept e?

george.br
george.br  •  25 Mai 2021, 15:23
Postat de fanu pe 25 Mai 2021, 14:21

Voi vorbiti dupa marile meciuri cu Cziksereda? Recea? Calarasi?! Sunt unul din cei care spera ca 2 echipe un Craiova=mai mult fotbal, dar cand vad asa o atitudine de ochelari de cal.. Fara trimitere la stema FCU 1948 Est

Pai voi n-ati avut parte de maidane, ca ati venit pe autostrada Mogosoaia - Craiova!

fanu
fanu  •  25 Mai 2021, 15:12

Sta langa Balint, mare jucator al Stelei, si nu isi aminteste ca Steaua a fost infiintata in A? Dinamo la fel? S-a mai intamplat, domnu' Ion, in Ro si la case mai mari, si chiar mai sus decat Craiova. De ce nu v-ati opus, daca era illégal sau nestatutar? De ce nu ati luat cuvantul impotriva? Lasitate? Complicitate? P.S. : va bateti pe cutie cu MM, data fiind asemanarea intru verticalitate?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close