FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Eugen Trică, reacție tranșantă după ce a fost demis de la FC U Craiova 1948: „Nu sunt Napoli, nu cred că voi mai antrena această echipă”

Eugen Trică nu mai este antrenorul lui FC U Craiova 1948
Eugen Trică nu mai este antrenorul lui FC U Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 14:56 / Actualizat luni, 24 mai 2021 15:01

Eugen Trică (44 de ani) a fost demis de la FC U Craiova 1948, echipa pe care a reușit să o promoveze în Liga 1. În urmă cu scurt timp, acesta a oferit prima reacție după despărțire.

Duminică, sute de fani ale lui FC U Craiova 1948 l-au aclamat în fața stadionului pe Eugen Trică, antrenorul revenit în plin sezon în Bănie pentru a-i promova pe alb-albaștri în Liga 1. 

Astăzi, „Jose” a fost anunțat că nu-i va fi prelungit contractul, astfel că aventura lui în Bănie a ajuns la sfârșit. Cum a primit tehnicianul vestea plecării sale de la Craiova?

Eugen Trică: „Nu sunt Napoli, nu cred că voi mai antrena această echipă”

„M-am despărțit de Craiova. De pe 16 iunie, devin liber de contract. Nu știu dacă e vorba de dezamăgire… Nu sunt dezamăgit, ci fericit pentru că am făcut bucuroși fanii adevărați ai Craiovei. Aici se despart drumurile noastre. 

Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. 

Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova, voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo. Pot spune că mă despart de club în condiții amiabile, oamenii au promis că vor achita tot ce au de achitat și sunt convins că sunt de cuvânt”, a declarat Eugen Trică, potrivit ProSport

Eugen Trică: „Litigiul merge înainte”

Legat de litigiul din trecut, pot să anunț că el va merge înainte. Când am venit la club le-am zis să discutăm, să ne înțelegem. Era penibil ca antrenorul să fie în litigiu cu clubul. Ei au zis că să îl las să meargă mai departe, iar, dacă voi câștiga, îmi vor da banii. Eu am făcut primul pas, dar nu au dorit să îl stingem atunci. Acum, cu siguranță că vom merge până la capăt, așa cum e firesc.
 - Eugen Trică, fost antrenor FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 anunță despărțirea de Trică și de alți 8 jucători 

În ciuda parcursului foarte bun din „B”, conducerea nu l-a considerat pe Eugen Trică îndeajuns de bun pentru eșalonul de elită. 

Pe lângă Trică, mai multor jucători ai alb-albaștrilor le-au fost reziliate contractele. Aceștia au evoluat puțin sau deloc pe durata actualei stagiuni și nu au fost incluși în calculele pentru lotul de Liga 1.

 „Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, se arată în comunicatul emis în urmă cu scurt timp de alb-albaștri.

Buget-record și achiziții importante pentru FC U Craiova 1948 

Indiferent de numele viitorului antrenor, FC U Craiova 1948 va schimba și lotul în următoarele două luni, ca să-și alcătuiască o formulă cu care să se descurce în prima ligă.

Bugetul va permite efectuarea unor transferuri importante. Surse din club povestesc că familia Mititelu a realizat recent o afacere din care a obținut 70-80 de milioane de euro. 

Motivat de competiția cu rivala locală CS Universitatea, Mititelu e dispus să riște bani mulți încă din primul sezon de „A” doar ca să-l învingă pe Rotaru, adversarul lui principal, pe care l-a acuzat des că i-a furat rolul de patron al echipei orașului.

VIDEO FC U Craiova 1948 este noua campioană a ligii secunde. Jucătorii au primit trofeul pe "Ion Oblemenco"

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Eugen Trică e istorie la FC U Craiova! Antrenorul care a adus promovarea în Liga 1 a fost DEMIS + alți 8 jucători sunt OUT

NEWS ALERT Fanii lui FC U Craiova, furioși după îndepărtarea lui Trică: „Rușine conducerii, în special lui Mititelu junior!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  25 Mai 2021, 09:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian008
adrian008  •  24 Mai 2021, 21:08

Alo , clonatii, pe voi cine v-a promovat in Liga I? Balint? De ce nu i-ati oferit contract in Liga I? Ciocul mic , dar mic de tot.

2765492586850755
Brehui Daniel  •  24 Mai 2021, 19:45

Au pai ce facusi bobita? Tot cu litigi tot cu litigi? Vezi nu mai bine tineai si tu 100 de mii din alea 8 milioane care leai bagat pina acum? Ii dadeai si la trica 15-20 de mii datoria si aia era. Dar Oare unde am mai vazut EU asta? Aaa in era mititelu trecuta litigi peste litigi cu jucatori cu antrenori si dupa tia dat frf finala. Ce sa zic va doresc succesuri

Vezi toate comentariile (18)
Comentează