FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Primul om din fotbal care îl sfătuiește public pe Mutu să-l refuze pe Mititelu: „Nu ești pregătit”

Adrian Mutu ar putea ajunge la FC U Craiova. FOTO: Guliver/Getty Images
Adrian Mutu ar putea ajunge la FC U Craiova. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 11:35 / Actualizat marti, 25 mai 2021 13:13

Adrian Mutu e în pole-position pentru preluarea lui FC U Craiova 1948. Din informațiile GSP, părțile sunt foarte aproape de un acord. Dar nu toți oamenii de fotbal sunt de părere că locul „Briliantului” ar fi în „cazanul încins” din Bănie.

Invitat în aceasă dimineață la GSP Live, Dorinel Munteanu (52 de ani), tehnician în prezent liber de contract, a comentat posibilitatea ca Mutu să ajungă la clubul familiei Mititelu. Munti nu-l vede pregătit pe fostul său coleg de la națională pentru o astfel de experiență.

Dorinel Munteanu: „Nu știu dacă Mutu e capabil să facă asta”

„Rezultatele de la echipa de tineret l-au scos în evidență, dar Craiova e foarte greu de condus și nu știu dacă Adi e capabil să facă asta. 

Mă refer la structură. Craiova lui Mititelu nu e ușor de condus. Sunt unele echipe unde e o presiune foarte mare, care au un palmares încărcat și un patron foarte exigent ce-și dorește performanță. Nu știu dacă Adi e pregătit pentru această provocare, dar el știe mai bine. 

Eu aș prefera ca el să rămână la echipa de tineret, a pus foarte mult suflet și ar putea să mai facă performanță, să mai prindă experiență”, a spus Dorinel Munteanu, la GSP Live. 

Adrian Mutu, prima variantă pentru FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu jr, patronul echipei FC U Craiova 1948, a recunoscut luni seară că Adrian Mutu este prima opțiune pentru echipa sa.

Nu pot spune că nu am negociat cu Mutu. Intenția noastră este aceea de a-l numi pe Mutu. Să vedem cum vor decurge negocierile. Pentru noi, Mutu e prima opțiune. 

Evident că avem și variante de rezervă. În următoarele două sau trei zile vom avea o decizie. Dar în fotbal se pot întâmpla multe. La final acestei săptămâni, 90% vom avea antrenor”, a spus Mititelu junior, la Digi Sport.

Adrian Mutu a antrenat ultima dată echipa națională U21 a României, alături de care a participat la Campionatul European U21, terminând pe locul 3 într-o grupă din care au mai făcut parte Germania, Olanda și Ungaria. 

Lui Mutu i-a expirat contractul cu Federația și șansele ca el să continue la „națională” par mici. Fostul atacant a declarat în repetate rânduri că aibă acțiune zi de zi, așa cum s-ar întâmpla la o echipă de club.

Dorinel Munteanu, despre îndepărtarea lui Trică: „Cred că problemele lor sunt personale”

„Surpriza neplăcută este demiterea lui Eugen Trică. A fost adus când echipa scârțâia din punct de vedere al rezultatelor, iar el a redresat-o. Cred că problemele lor sunt personale acolo, între conducere și Eugen Trică. Echipa chiar a jucat cu el antrenor. 

M-am izbit de aceste probleme și sper că și tinerii noștri antrenori vor învăța din ele. Aici, totul se întâmplă de pe o zi pe alta, nu știi ce-ți rezervă viitorul. Craiova lui Mititelu ar fi trebuit să facă schimbări la nivelul jucătorilor, fiincă e alt nivel în Liga 1, dar nu la nivelul băncii tehnice”, a afirmat Dorinel Munteanu, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Eugen Trică e istorie la FC U Craiova! Antrenorul care a adus promovarea în Liga 1 a fost DEMIS + alți 8 jucători sunt OUT

UPDATE Adrian Mutu, aproape de FC U Craiova » Adrian Mititelu jr. a recunoscut în direct: „E prima opțiune! 90% avem antrenor în 2-3 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1948
1948  •  25 Mai 2021, 21:06
Postat de lionforever pe 25 Mai 2021, 16:30

Din 2013 încoace are doua cupe, dar familia mititelu are o retrogradare cu dezafiliere și desfiintare adica îngropare totala a științei. Sunt foarte buni pe parastase ajicii.

cupa e traseul cel mai scurt spre umilinta. Umilinta de a fi eliminat de echipe din lumea a 5 a a fotbalului.

talpaiadului
talpaiadului  •  25 Mai 2021, 16:57
Postat de lionforever pe 25 Mai 2021, 16:30

Din 2013 încoace are doua cupe, dar familia mititelu are o retrogradare cu dezafiliere și desfiintare adica îngropare totala a științei. Sunt foarte buni pe parastase ajicii.

"Performanta" clonei pesediste este cea mai mare hotie din fotbalul romanesc de dupa revolutie, infiintarea direct in liga a doua. De la Ana Pauker nu s-a mai intamplat asa ceva. Restul nu mai are nici o importanta, aceasta echipa nu va fi niciodata acceptata de suporterii din Romania. Mititelu si-a infiintat echipa cinstit si regulamentar, a promovat pe merit si fara nici un ajutor de la vreo primarie, partid sau minister. Nici una dintre cele doua Craiove nu e Universitatea, dar echipa lui Mititelu este cea mai curata echipa din prima liga in timp ce Craiova lui Rotaru e cea mai murdara.

lionforever
lionforever  •  25 Mai 2021, 16:30
Postat de Gabriel-Ciprian Gheorghe pe 25 Mai 2021, 15:55

Dar CSU ce palmares are?Că tot veni vorba

Din 2013 încoace are doua cupe, dar familia mititelu are o retrogradare cu dezafiliere și desfiintare adica îngropare totala a științei. Sunt foarte buni pe parastase ajicii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează