FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SCHALKE, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marcel Răducanu confirmă interesul lui Dortmund pentru Gardoş: "Cred că vor să-l împrumute!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 17:11

Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei şi al Borussiei Dortmund, a vorbit despre zvonurile apărute în România şi în Germania despre posibilitatea ca Florin Gardoş să ajungă la finalista Ligii Campionilor.

"După România - Grecia, s-a scris în Germania de vizita lui Jurgen Klopp, care ar fi venit să-i vadă pe Florin Gardoş şi pe Kostas Mitroglou. Probabil l-a văzut de mai multe ori pe Florin şi cred că vor să-l împrumute.

O să fie puţin mai greu pentru el să se adapteze la viteza jocului din Bundesliga. Dar, de ce nu? Dacă scouterii lui Dortmund şi Jurgen Klopp l-au remarcat, înseamnă că poate. Nemţii nu se joacă, nu transferă jucători de umplutură. Ei îşi dau seama dacă un jucător poate face faţă nivelului", a spus Marcel Răducanu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
daveroirl
daveroirl  •  26 Noiembrie 2013, 21:27

Bieti ziaristi ,terminati cu stiri d-astea menite sa creasca frustrarea in hateri !Spre 25!

jalemare
jalemare  •  26 Noiembrie 2013, 20:34
Postat de inginerul. pe 26 Noiembrie 2013, 19:30

Eu cred ca florin salam, bunul prieten al lui regheblath, a imprumutat o punga de cocaina conducerii stelite. Altfel nu-mi explic de unde au fanteziile astea erotice cu trasferul lui Gardos la Dortmund.

urmeaza lsd barcelona :))

san_lorenzo
san_lorenzo  •  26 Noiembrie 2013, 19:36
Postat de inginerul. pe 26 Noiembrie 2013, 19:30

Eu cred ca florin salam, bunul prieten al lui regheblath, a imprumutat o punga de cocaina conducerii stelite. Altfel nu-mi explic de unde au fanteziile astea erotice cu trasferul lui Gardos la Dortmund.

dc tot e la rubrica de "eu cred"...deci, EU CRED ca rapidul anul asta va deveni in sfarsit LEGENDA, adica, ca sa-ti explic, dragul meu cica inginer ... va fi scoasa in afara legii aceasta grupare care incearca sa NU plateasca ce trebuie, unde trebuie ! Dc citesti BINE, eu nu ma iau de jucatorii Rapidului, pt ca ei saracii nu au nici o vina ! ;) hai pa!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează