FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

Toți ochii pe el la Chindia - FCSB » Vasile Miriuță a dezvăluit interesul maghiarilor: „Cred că poate să joace acolo!”

Vasile Miriuță (53 de ani), în prezent oficial la Minaur Baia Mare, a dezvăluit interesul mai mult cluburi din Ungaria pentru Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște. +19   FOTO
Vasile Miriuță (53 de ani), în prezent oficial la Minaur Baia Mare, a dezvăluit interesul mai mult cluburi din Ungaria pentru Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 22:49 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 22:49

Vasile Miriuță (53 de ani), în prezent oficial la Minaur Baia Mare, a dezvăluit interesul mai mult cluburi din Ungaria pentru Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște. 

Marco Dulca a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei în disputa cu FCSB, de la Ploiești, din runda cu numărul 11 a Ligii 1. Mijlocașul central ar fi în vizorul unor formații de top din Ungaria. Dezvăluirea a fost făcută de Vasile Miriuță. 

Marco Dulca, urmărit în Chindia - FCSB: „M-a întrebat cineva din Ungaria”

„M-a întrebat cineva din Ungaria de Marco Dulca. Eu cred că poate să joace la o echipă precum MOL Fehervar, la o echipă ca Ferencvaros. Lumea întreabă, dar eu cred că poate să joace, e un jucător valoros. A demonstrat ceva la Chindia”, a spus Vasile Miriuță, conform Look Sport

Marco Dulca a fost transferat definitiv de Chindia

Marco Dulca are 22 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș. Între 2015 și 2019, acesta a evoluat la juniorii celor de Swansea City. S-a întors în România și s-a rodat timp de doi ani la Viitorul lui Gică Hagi. Începând din acest sezon, a fost transferat definitiv de Chindia Târgoviște.

VIDEO Control superficial înainte de Chindia - FCSB

Reporterii Gazetei Sporturilor au surprins imagini tragi-comice la Ploiești. În plin val 3 al pandemiei de coronavirus, într-un oraș în care incidența a atins valoarea de 4,27 cazuri la mia de locuitori, controlul la intrarea pe stadionul „Ilie Oană” este unul mai mult decât superficial.

Mai multe persoane au apărut la porțile stadionului cu testul de Covid-19 în mână, fără vreo dovadă că rezultatul negativ îi aparține. Testul ar fi putut fi găsit pe stradă, mai vechi sau să fi fost „împrumutat” de la altcineva.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

OFICIAL! EXCLUSIV Adio, Grozavu! 3 antrenori importanți de la FCSB se luptă pentru banca lui Sepsi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
trake
trake  •  02 Octombrie 2021, 08:34

Cine este acest Miriuță?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează