FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO

Marco Dulca, out din lotul Chindiei, la primul meci după izbucnirea scandalului cu Mihaela Buzărnescu: „N-a reușit să-și revină”

Marco Dulca / Sursă foto: Instagram
Marco Dulca / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 11:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 12:23

Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei, nu va evolua în duelul cu Dinamo din această seară, primul meci de la izbucnirea scandalului cu fosta iubită Mihaela Buzărnescu (33 de ani). Jucătoarea de tenis a reclamat faptul că relația cu Dulca jr. ar fi fost una abuzivă.

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a anunțat înaintea partidei cu Dinamo (azi, 20:30) că Marco Dulca e scos din circuit din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile. 

„Singura problemă ar fi cea pe care o are Dulca. După meciul de la Mioveni, el a acuzat niște probleme de sănătate, niște dureri la tendonul lui Ahile. Văd că n-a reușit să-și revină. A încercat să facă un antrenament normal, dar a simțit dureri. Așa că nu cred că vom reuși să ne bazăm pe el”, a spus Săndoi, conform paginii oficiale a dâmbovițenilor. 

Marco Dulca: „Lumea mă cunoaște, am o educație”

Marco Dulca a reacționat după ce fosta sa iubită, Mihaela Buzărnescu, l-a acuzat de violență domestică.

„Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă. Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă față în față. Nu-s genul, am o educație. Lumea mă cunoaște. OK, ea asta a ales. Acum, fiecare cu alegerile lui.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. Eu îi urez multă baftă”, a spus Dulca, pentru Fanatik.

Primul mesaj al Mihaelei Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: „Învață din trecut!”
DESPĂRȚIRE
Primul mesaj al Mihaelei Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: „Învață din trecut!”

Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: „Ce abuz mental am îndurat!”

Mihaela Buzărnescu susține că relația pe care a avut-o cu Marco Dulca, mijlocașul Chindiei, a fost una abuzivă.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou. În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Citește și alte știri despre Marco Dulca:

Marco Dulca reacționează la acuzațiile aduse de Mihaela Buzărnescu, fosta lui iubită

Mihaela Buzărnescu denunță relația abuzivă cu Marco Dulca: „Insulte, umilințe, acuzații. Toate lucrurile produse de imaginația lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  01 Aprilie 2022, 17:56

Cred ca are si niste probleme mari de educatie, poate si altele??? Bine ca nu sa luat cu vreo vedeta de 50-60 ani... Sincer, e rusinos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close