FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

Marco Dulca reacționează la acuzațiile aduse de Mihaela Buzărnescu, fosta lui iubită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 21:31 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 22:13

Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște, a vorbit după ce fosta sa iubită, Mihaela Buzărnescu, l-a acuzat de violență domestică.

Fotbalistul și jucătoarea de tenis s-au despărțit în această lună după o relație de jumătate de an, iar Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) l-a acuzat pe fostul său iubit.

Marco Dulca reacționează la acuzațiile aduse de Mihaela Buzărnescu, fosta lui iubită

„Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă. Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă față în față. Nu-s genul, am o educație. Lumea mă cunoaște. OkK, ea asta a ales. Acum, fiecare cu alegerile lui.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. Eu îi urez multă baftă”, a spus Dulca, pentru Fanatik.

+26 FOTO

Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: „Ce abuz mental am îndurat!”

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.  În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! 

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram. 

Citește și: 

Cum a privit familia lui Camora criticile, după convocarea la națională: „E greu să-i explici unui copil de ce nu te vor oamenii”

Anamaria Prodan reacționează după ce Andrei Vlad a semnat cu frații Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
suporter_x2
suporter_x2  •  31 Martie 2022, 09:57
Postat de pacient pe 31 Martie 2022, 09:02

Nu este deloc clar cine este ce in aceasta poveste. Faptul ca una dintre parti sustine ceva nu inseamna automat ca are si dreptate, mai ales cat timp nu aduce si probe in sensul asta. Victimele trebuie protejate, insa nu toata lumea care spune ca este victima chiar este una.

Abia acum mesajul dumneavoastra este corect. Primul mesaj punea cumva accentul pe vinovatia ei pentru ca l-a ales pe el asa de tanar. El nu avea nicio vina, asa sunt barbatii la 20 de ani... nu te incurca cu ei ca ti-o iei! In plus, imi sustin afirmatia ca, din declaratiile de pana acum, el pare sa fie vinovat... nu dezminte absolut nimic, spune doar ca nu vrea sa faca publice detaliile. Probabil pentru ca nu il avantajeaza. Repet, noi discutam doar dupa declaratii, nu avem de unde sa stim exact ce a fost intre ei.

v1ad
v1ad  •  31 Martie 2022, 09:04

Dulca "reactioneaza". Asa a reactionat ca nu a infirmat nimic. E clar

pacient
pacient  •  31 Martie 2022, 09:02
Postat de suporter_x2 pe 31 Martie 2022, 07:21

Faptul ca a alegi, ca femeie, un barbat mai tanar sau mai batran, nu conteaza. Nu da dreptul nimanui sa abuzeze, sub nicio forma, pe altcineva. Eu zic ca este suficient de clar, inclusiv dupa declaratiile lui, cine este agresorul si cine este victima. Si cred ca ar trebui sa sprijinim mai mult victimele si mai putin (spre deloc) sa le cautam si lor o vina.

Nu este deloc clar cine este ce in aceasta poveste. Faptul ca una dintre parti sustine ceva nu inseamna automat ca are si dreptate, mai ales cat timp nu aduce si probe in sensul asta. Victimele trebuie protejate, insa nu toata lumea care spune ca este victima chiar este una.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează