FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ultimul transfer al lui Becali, relație „păcătoasă” cu Mihaela Buzărnescu: „Insulte și umilințe. Ce abuz mental!”

Mijlocașul central a fost implicat într-un scandal public în prima parte a acestui an, fiind acuzat de comportament abuziv de jucătoarea Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 133 WTA). +30   FOTO
Mijlocașul central a fost implicat într-un scandal public în prima parte a acestui an, fiind acuzat de comportament abuziv de jucătoarea Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 133 WTA).

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 20:36 / Actualizat joi, 04 august 2022 21:17

Gigi Becali a anunțat astăzi transferul lui Marco Dulca (23 de ani), de la Chindia Târgoviște. Mijlocașul central a fost implicat într-un scandal public în prima parte a acestui an, fiind acuzat de comportament abuziv de jucătoarea Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 133 WTA).

Marco Dulca este un mijlocaș central box-to-box. Gigi Becali va plăti în schimbul lui 250.000 de euro, clauza de reziliere din contractul de la Chindia. Fostul internațional de tineret vine după sezoane reușite pe gazon, dar în afara lui situația nu a fost la fel de roz. 

Gigi Becali a mai transferat un titular din Liga 1: „Am achitat clauza! El era în drum spre Germania” + Încă o mutare pregătită: „La noapte doarme la baza noastră”
FCSB
Gigi Becali a mai transferat un titular din Liga 1: „Am achitat clauza! El era în drum spre Germania” + Încă o mutare pregătită: „La noapte doarme la baza noastră”

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri despre relația cu Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca păreau să trăiască o poveste intensă de dragoste. Și-au petrecut împreună sărbătorile de iarnă, Miki i-a cunoscut familia, iar relația se dezvolta armonios. Ruptura bruscă din primăvara a fost urmată de o serie de dezvăluiri delicate ale jucătoarei.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, scria Mihaela Buzărnescu pe Instagram, în finalul lunii martie 2022. 

+26 FOTO

Născut în Coreea de Sud, la Pohang, Marco Dulca este fiul fostului fundaș de la CFR Cluj, Rapid sau Ceahlăul, Cristi Dulca. Mijlocașul de 23 de ani a evoluat la juniorii celor de la U Cluj și Swansea. La profesioniști, acesta a jucat doar pentru Viitorul și Chindia, având 8 selecții în naționala de „tineret” a României.

VIDEO Rivalii au încredere în FCSB, după victoria cu Dunajska Streda: „Are 99% șanse de calificare”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Pleacă de la FCSB! Prima victimă a lui Dică

Vânzarea lui Târnovanu, marea afacere a verii pentru Becali: „Am 5 milioane, nu mă mai interesează cine apără! Intru eu în poartă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
m3lku
m3lku  •  05 August 2022, 16:09
Postat de steauaefcsb pe 04 August 2022, 22:51

La 34,femeie serioasa,iti iei unul de 24!

după mintea ta o femeie de 34 nu poate fi cu un băiat de 23, dar n-ai nicio problemă când un bărbat de 34 (și mai mult) e cu o fată de 23. știi cum se numește treaba asta?

inshallah
inshallah  •  05 August 2022, 15:09

varza, si el si ea

bl0catu
bl0catu  •  04 August 2022, 23:23
Postat de steauaefcsb pe 04 August 2022, 22:51

La 34,femeie serioasa,iti iei unul de 24!

sa ne fie cu iertare, inca era batran, conform studiilor...cica au facut englezii un studiu si au zis ca barbatul are maturitate sexuala maxima la 20 de ani,dupa care da inapoi! femeia o are, contrar, la 40! pana la 40 o cauta si dupa 40, o rupe! deci miki trebuia sa mearga mai jos, pe la liceu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează