FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dulca și Căpușă transferați „la pachet” de clubul din Liga 1, imediat după retrogradarea cu Chindia » Se anunță un nou proiect important

Dulca (stânga) a fost adversar cu Căpușă (numărul 98) într-un FCSB - Chindia / FOTO: Imago
Dulca (stânga) a fost adversar cu Căpușă (numărul 98) într-un FCSB - Chindia / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 18:32 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 18:43

Mijlocașul central Marco Dulca (24 de ani) și fundașul dreapta Tiberiu Căpușă (26 de ani) sunt aproape de Universitatea Cluj. „Șepcile roșii” vor să profite de retrogradarea Chindiei în liga secundă. Iar atacantul Daniel Popa (27 de ani) ar putea ajunge la FC Argeș. 

Chindia Târgoviște a picat în liga secundă, iar viitorul formației este sub semnul întrebării. Sorin Paraschiv, directorul sportiv al dâmbovițenilor, a transmis că 24 de fotbaliști vor încheia contractele.

10 meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 2 » Gloria Bistrița, Ceahlăul sau Corvinul vor înapoi în elită. Emoții și pentru Hagi
BARAJ
10 meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 2 » Gloria Bistrița, Ceahlăul sau Corvinul vor înapoi în elită. Emoții și pentru Hagi

Dulca și Căpușă, spre U Cluj 

Doi dintre cei mai importanți fotbaliști, foști internaționali, și-ar fi găsit deja echipă. Din informațiile Gazetei, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă vor evolua din sezonul următor la Universitatea Cluj. Ioan Ovidiu Sabău va avea obiective mult mai importante, chiar o clasare în play-off. 

Marco Dulca, internațional cu 7 apariții la reprezentativa U21, a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Chindia, dar și o singură aventură la FCSB, încheiată nefericit.

Tiberiu Căpușă a fost transferat definitiv de Chindia de la Farul în vara lui 2021. Fundașul stânga are și un meci la prima reprezentativă a României, în eșecul 0-1 contra Angliei.

Daniel Popa, spre Pitești 

Atacantul Daniel Popa, în schimb, ar fi fost antamat de FC Argeș dacă piteștenii rămân în peisajul primului eșalon.

Chindia ar putea parafa și o repatriere, cea a lui Daniel Florea care ar reveni de la FC Voluntari.

Chindia este un club curat, fără datorii, care poate rămâne în Liga 2 fără niciun fel de problemă. Nu știm ce facem, deocamdată nu pot să vă spun ce vom face, ce strategie va fi. 23 sau 24 de jucători termină contractele. Va fi foarte greu să faci o echipă nouă și să ataci promovarea, vedeți ce greu este în Liga 2
- Sorin Paraschiv, director sportiv Chindia

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive

Dezvăluiri tari din vestiarul celor de la Chindia Târgoviște: „Nu mai pot să dorm, mă bufnește mereu plânsul” + Ce le-a spus președintele jucătorilor când au solicitat unul dintre salariile restante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
UnTrecatorPrin
UnTrecatorPrin  •  22 Mai 2023, 14:45

Gabi Giurgiu a negat interesul pentru cei doi, si a declarat exista o lista interna de jucatori pe care doreste sa ii transfere/legitimeze. Ce are de spus GSP despre asta? si de ce cei din GSP nu spun sursa informatiei? IN ultima vreme trnasferurile anuntate de GSP au fost doar ale unor fosti jucatori. De ce nu ziceti ca U Cluj il va aduce si pe Vlad Morar de la Farul sau Gicu Grozav de la Petrolul? Doar si-au acut junioratul si au fost lansati in fotbalul mare la U Cluj.

bozo76
bozo76  •  22 Mai 2023, 04:53

Paraschiveeee dar cum ramane cu 3 salarii neplatite cate zice ca sunt acum. Au fost declaratii ale jucatorilor care au spus ca ati retrogradat din cauza dificultatilor financiare si lipsei stadionului. Revinoti paraschive... Dute inapoi la chiajma unde primaru are dosar penal. Si in general mai taci.

1Q2W3E4R5T6Y
1Q2W3E4R5T6Y  •  21 Mai 2023, 23:05

Ma bucur pentru Hagi si pustii lui.Felicitari !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează