FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Marea problemă a celor de la CSU Craiova în acest sezon » Oltenii au ajuns la 5 „cadouri” date adversarelor

CSU Craiova e Moș Crăciun în acest sezon » Oltenii au ajuns la 5 „cadouri” date adversarelor
Foto: Imago
CSU Craiova e Moș Crăciun în acest sezon » Oltenii au ajuns la 5 „cadouri” date adversarelor Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2022 15:15 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 16:11

Oltenii au ajuns deja la al cincilea meci al sezonului, din 15 partide disputate în Liga 1 și în Conference, în care gafează impardonabil. Una i-a costat 3 puncte, alta a influențat masiv „dubla” cu Hapoel Beer Sheva.

Până-n decembrie, tradițional „luna cadourilor”, mai este. Oltenii sunt însă generoși și au început din această vară! Împart inclusiv contracandidatelor la titlu. Campioana CFR a fost, duminică seară, deja al 5-lea adversar căruia i-au pus pe tavă goluri din greșeli personale. 

„Cert e că azi am făcut două cadouri. Am discutat ca pasele înapoi să nu fie trimise pe cadrul porții, le-am spus jucătorilor că sunt probleme cu gazonul. Dar fix asta am făcut...", a comentat Mirel Rădoi. 

Antrenorul Universității făcea trimitere la autogolul fundașului Valerică Găman, 33 de ani, care i-a scutit pe clujeni de-un efort și a expediat balonul spre propriile buturi fără să se uite că Lazar era ieșit mult, în lateral. Un veritabil „tontogol”, „cireașa” pe un tort amar, ce conține și alte „ingrediente” asemănătoare:

„Cadourile” făcute de CSU Craiova în acest sezon

1. CSU Craiova - Farul 4-3

  • Căpitanul Nicușor Bancu, 29 de ani, trimite la adversar, Vlad Morar profită și înscrie pentru 0-1
  • Ionuț Vână, 27 de ani, îi pasează lui Gabi Torje, care reia din prima, peste portarul Lazar, pentru 1-3. 

Hermannstadt - CSU Craiova 1-0

  • Bogdan Mitrea, 34 ani, îi pasează lui Mino Sota, care-l servește prompt pe Daniel Paraschiv și aceșta marchează pentru 0-1. 

CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1

  •  Paul Papp, 32 de ani, este eliminat la pauză, cu „roșu” direct, pentru agresarea unui adversar în zona vestiarelor. Toate planurile lui Rădoi pentru repriza secundă au fost date peste cap, iar calificarea în grupele Conference League avea să fie ratată, la penalty-uri, în returul din Israel. 

FCU Craiova - CSU Craiova 1-2

  •  Paul Papp îi face cadou rivalei locale penalty-ul de 1-2, faultându-l nejustificat pe Andrea Compagno, într-un duel aerian consumat undeva în marginea careului mare.

Craiova a ajuns o veritabilă campioană a surprizelor neplăcute. Furnizate, culmea!, de jucători experimentați, fiecare cu peste 100 de prezențe în Liga 1 și cu zeci de partide disputate în cupele europene și la echipele naționale. Ba Găman, Papp și Mitrea vin, în plus, și cu experiența dobândită în campionatele străine în care au evoluat de-a lungul carierei. 

Iar Rădoi nu e singurul antrenor al oltenilor care se plânge de „cadourile” făcute de oamenii săi. Sezonul trecut, în martie 2022, Laurențiu Reghecampf avea un discurs asemănător, după un 1-3 cu FC Voluntari: „Explicații ar fi multe. Am făcut trei cadouri. Autogol, după o minge pierdută la mijlocul terenului, golul doi și trei în urma unor greșeli de marcaj și a unor pase greșite. Atitudinea și meciul pe care l-am făcut a fost mult sub așteptările mele”. 

N-aveau să fie singurele gafe ale juveților, care în final au ratat toate trofeele stagiunii și au ajuns să tremure, într-un baraj cu FC Botoșani, pentru prezența în Europa.

Dacă vorbim de titlu, vorbim degeaba. Când sunt greşeli atât de mari, e greu să ne gândim la titlu sau la locul doi

- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Noi le-am dat cadou punctele celor de la CFR. Ei au jucat mai bine și au avut mai multă dorință. De două-trei etape suntem Moș Crăciun pentru adversari. Ne trebuie constanță în rezultate

- Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

Citește și alte știri din Liga 1: 

Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj  » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0
Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste
Rădoi acuză, după 0-2 cu CFR: „Ne-am întors cu 25 de ani în urmă! Mi-e imposibil să cred” + Îl „înțeapă” și pe Dan Petrescu
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Rădoi acuză, după 0-2 cu CFR: „Ne-am întors cu 25 de ani în urmă! Mi-e imposibil să cred” + Îl „înțeapă” și pe Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
eunescu09
eunescu09  •  12 Septembrie 2022, 22:54

Nea Mirele, ai văzut cu cine joaca FCSB la mijloc (nu doar FCSB ci absolut toți)? Cu mijlocași de meserie, Mister. Tu la care școală de fotbal ai aflat ca fundașii trebuiesc folosiți ca și mijlocași? E o aberație de nedescris ceea ce faci.

Hcm27
Hcm27  •  12 Septembrie 2022, 19:58
Postat de potec pe 12 Septembrie 2022, 19:46

Prostane tu poti sa citesti si sa si intelegi ce ai scris? Sigur ai scris in romana? Lasa ba *** , pt a atirna pe la portile palatului sau la brutaria lui nea adi, febletea ta nu e nevoie sa fi coerent sau sa scrii fara sa maninci litere sau chiar cuvinte intregi .

Cind nu va găsiți cuvintele o dați pe scris.Saracuti la minte și trup

potec
potec  •  12 Septembrie 2022, 19:46
Postat de Hcm27 pe 12 Septembrie 2022, 18:30

Struto-camila este o expresie pe care tu o folosești,dar îmi pare rău sa-ti spun nu-i cunoști contextul.Ca sa îl afli,du-te la inot,ca dai mai bine.Sau îți țin unliclinga mine la palat.Gigi plătește bine.Sau la brutărie la Mititelu,dar ăsta nu prea dă salarii mari ca ăștia cheltuit banii sa refacă echipa Craiovei.Si dacă le spui sa știi ca este puțin de respect pentru virsta lor,nu pentru altceva.Dar pentru tine acest cuvint este unul străin,dar totuși curios ca și în engleza tot respect se scrie,dar sensul lui ti-e străin mon cherr

Prostane tu poti sa citesti si sa si intelegi ce ai scris? Sigur ai scris in romana? Lasa ba *** , pt a atirna pe la portile palatului sau la brutaria lui nea adi, febletea ta nu e nevoie sa fi coerent sau sa scrii fara sa maninci litere sau chiar cuvinte intregi .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează