FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Marea rocadă a antrenorilor » Poate pleca la o rivală din Liga 1, iar locul să îi fie luat de Edi Iordănescu

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 12:04

Poli Iași urmărește să-l demită pe Flavius Stoican, în ciuda mesajelor împăciuitoare ale finanțatorului. Antrenorul ar putea ajunge la Mediaș, unde Mihai Teja nu mai e dorit. 

Abia a început campionatul și băncile deja tremură! Flavius Stoican e antrenorul cel mai amenințat în momentul de față. Rezultatele slabe ale lui Poli Iași, clasată penultima, constituie un motiv. Problema principală a tehnicianului este, însă, alta: e în conflict cu managerul Tibor Selymeș, un apropiat al noului finanțator Horia Sabo, motiv pentru care zilele-i sunt numărate.

E agitație și la Iași, și la Voluntari

Conducerea din Copou mai așteaptă doar un pretext ca să-l dea afară pe Stoican, deși Sabo a susținut într-un interviu din Gazetă că el insistă pentru continuitate și pentru reluarea dialogului dintre Flavius și Tibor. "Principalul" și-a dinamitat postul cu o conferință-protest, în care i-a "masacrat" pe Sabo și pe Selymeș, pe care i-a învinovățit pentru deteriorarea atmosferei din lot și pentru campania de transferuri neinspirată.

Moldovenii se gândesc deja la soluții pentru înlocuirea lui Flavius. Edward Iordănescu e un nume de pe lista lor. Edi e liber de când s-a despărțit de CFR, unde a rezistat doar trei meciuri. Iordănescu junior e un candidat și la Voluntari, unde e căutat un antrenor pe postul lui Oprița, care a pornit stagiunea dezastruos. Ilfovenii se mai gândesc și la Gigi Mulțescu. Și la o rezolvare pe care le-a propus-o Becali: "L-am sunat pe finul meu, primarul Pandele, și i-am explicat cum să repare echipe: Narcis Răducan director sportiv și Claudiu Niculescu antrenor!".

Gazul nu-l mai vrea pe Teja

Stoican are deja o destinație posibilă, înainte de a fi sacrificat la Iași. E dorit la Mediaș, în condițiile în care Gazul se pregătește să-l debarce pe Mihai Teja, pe care abia îl instalase înaintea sezonului! Ardelenii sunt pe locul 9, deci nu au un început de sezon tocmai dezastruos, însă nu sunt mulțumiți de munca tehnicianului fost la Dinamo și la juniorii FCSB. 

5.000 € încasează lunar Stoican din contractul cu Poli Iași, pe care în sezonul trecut a dus-o surprinzător în play-off

Cine pică după etapa asta?

Oprița e ca și condamnat la Voluntari, Stoican și Teja pot să pice chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Poli Iași va juca sâmbătă la Călărași și un eșec i-ar fi fatal lui Flavius. El se bazează pe relația bună pe care o are cu jucătorii, doar că asta nu mai e suficient ca să-i garanteze postul.

Teja are o misiune și mai grea, o va primi la Mediaș pe CFR Cluj. Un eșec ar apropia Gazul și mai tare de ultimele două locuri, retrogradante, și ar șubrezi și mai tare poziția antrenorului. Relaxat nu e nici Devis Mangia, cu Craiova aflată pe antepenultimul loc și cu suporterii enervați de începutul slab de campionat. Oltenii se vor deplasa la Voluntari în runda următoare.

Vezi și: Epopeea lui Dan Nistor s-a terminat » Cum i-a mărit Gigi Becali salariul căpitanului celor de la Dinamo + Reacția Anamariei Prodan, intermediarul discuțiilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
babahuda
babahuda  •  24 August 2018, 14:38

victorii ale gazului si a voluntariului etapa asta .iasu maxuim si cu noroc un punct

martinpen
martinpen  •  24 August 2018, 13:32

Ce grija are Craitoiu ca toate adversarele CFR Cluj sa fie in forma si bine motivate... Nimeni nu-l da afara pe Teja daca pierde cu CFR... astea sunt minciuni nedovedite si neprobate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close