FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI

Mărgăritescu înţeapă Steaua: "E greu cu jucători care s-au luptat la retrogradare"

Mărgăritescu înţeapă Steaua:
Mărgăritescu înţeapă Steaua: "E greu cu jucători care s-au luptat la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 16:07

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, fostul jucător dinamovist Andrei Mărgăritescu, în prezent la echipa din Mioveni, a vorbit despre situaţia din Ştefan cel Mare şi Ghencea.

Suporterii lui Dinamo trebuie să susţină echipa

"Noul Dinamo e cel mai bun exemplu că dacă transferi mult şi scump, nu trebuie neapărat să faci şi performanţă. Primul loc nu e o surpriză pentru că ei joacă de mult timp împreună, au închegat relaţiile de joc, dar cred că în iarnă mai trebuie cîteva dubluri. E nevoie de concurenţă pe posturi pentru că e campionatul lung şi pot interveni suspendări, accidentări. Suporterii trebuie să înţeleagă că echipa trebuie susţinută acum cît Dinamo e liderul Ligii 1, nu să aibă anumite frustrări că echipa nu s-a calificat în grupele Europa League pentru că văd rivalii şi se bucură de răul nostru.

Despre Steaua, fostul mijlocaş al lui Dinamo crede că este greu să se descurce într-un timp atît de scurt ţinînd cont că în vară au schimbat aproape toată echipa", a spus Mărgăritescu pentru GSP.

"Ei s-au bazat pe transferuri cu nume, au dubluri, lot bun, dar pe hîrtie momentan. Nu mai au aproape nici un jucător de anul trecut în prima echipă şi asta se vede pentru că nu sînt omogeni. E greu să te trezeşti de la retrogradare la Steaua unde trebuie să cîştigi meci de meci. Mentalitate se creşte uşor, uşor".

"Mi-e dor de Dinamo, dar nu am vrut să rămîn pe banca de rezerve"

"Mi-e dor de Dinamo, dar mă simt foarte bine la Mioveni pentur că aici joc meci de meci. Cînd mă uit la bunul meu prieten Bogdan Pătraşcu parcă văd situaţia mea, cînd jucam cîte 3 minute pe finalul meciului. Mi-a fost foarte greu să accept asta, aşa că am făcut o alegere bună să vin la Mioveni".

"Avem nevoie de timp pentru a crea o echipă competitivă"

"E destul de greu la Mioveni, mai ales la început mi-a fost destul de dificil. Nu m-am gîndit niciodată la retrogradare, ci să urcăm uşor în clasament. Noi, jucătorii care am venit în vara asta şi care am jucat la echipe mari, putem schimba asta. Avem fotbalişti cu nume, cu experienţă, dar nu am evoluat împreună şi asta se vede. Avem nevoie de timp pentru a crea o echipă competitivă.

Întrebat despre situaţia antrenorilor la Mioveni, Mărgăritescu a pus demisiile pe seama rezultatelor slabe din ultima vreme: "Aşa e în România! Domnul Ionuţ Popa a plecat din cauza rezultatelor, după patru înfrîngeri consecutive fără gol marcat, şi s-a considerat că trebuie un scurtcircuit pentru echipă. Apoi a venit Ilie Stan, iar după două etape s-a rupt ceva între dînsul şi conducere, iar acum e nea' Mihai Stoichiţă care ne ajută", a spus în încheiere Mărgăritescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
petrusm
petrusm  •  29 Septembrie 2011, 15:14

CE TOT POMENESTI DE DINAMO ? PERFORMANTE IOC ...FOTBAL ZERO...PERFORMANTE IN AFARA MINUS UNU...

nonpriest
nonpriest  •  29 Septembrie 2011, 12:17

Cred ca va castiga Dinamo campionatul si va intra in grupe cu Barcelona Manchester Ac Milam de unde va iesi u punctaj maxim Dupa care vine sfarsitul lumi sa nu puteti sa va mandriti

nonpriest
nonpriest  •  29 Septembrie 2011, 12:07

Santeti pe primul loc pentru ca aici mai cumparati meciurile dar in europa cam greu sa umperi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează