FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mari probleme pentru Dan Petrescu înaintea meciului cu FCSB: "Trei jucători nu au venit la antrenament"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 22:41

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, anunță care are ceva probleme înaintea marelui meci cu FCSB de sâmbătă. Tehnicianul nu a putut susține azi normal ședința de pregătire și, în plus, dezvăluie că are câțiva jucători cu probleme medicale. 

"Din păcate, astăzi nu am putut să facem antrenament pe teren pentru că era plin de apă. Am făcut antrenament în sală şi sunt ceva probleme de sănătate.

Sunt doi-trei jucători care n-au venit, n-aş vrea să spun. Măine să văd dacă vor fi toţi băieţii să facem antrenament normal", a spus Dan Petrescu conform TVR.

...despre meciul cu FCSB: "Micile detalii vor face diferenţa, cred eu. Cred că va fi un meci strâns, un meci aprig, cu multă determinare, ambiţie, şi sper să fie un meci care să placă spectatorilor.

N-am avut prea mult timp la dispoziţie, am jucat luni, marţi şi miercuri am refăcut echipa, din păcate azi nu am avut cum să ne antrenăm pe teren, deci a fost o săptămână foarte scurtă, n-a fost o săptămână normală".

  • FCSB -  CFR Cluj este sâmbătă, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Februarie 2018, 13:36
Postat de firaldo pe 09 Februarie 2018, 11:49

Pai astia 3 nu mai fac parte din lotul CFR-ului,nu?

Fac ,dar sunt imprumutati.De aceea nu pot veni la meci.

firaldo
firaldo  •  09 Februarie 2018, 11:49
Postat de haideusicfr pe 09 Februarie 2018, 11:19

Urko Vera ,Moutinho, Cosmin Sarbu.

Pai astia 3 nu mai fac parte din lotul CFR-ului,nu?

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Februarie 2018, 11:19
Postat de zagna pe 09 Februarie 2018, 11:11

Golanisme de-ale bursucului. Cine sunt cei trei ...

Urko Vera ,Moutinho, Cosmin Sarbu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează