FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Bruneta misterioasă care a luat ochii tuturor pe stadionul „Ion Oblemenco” ieri: „Felicitări, Adrian Mititelu Jr.!” » E fata unui fost internaţional

Maria Ceaușilă / Sursă foto: Facebook +27   FOTO
Maria Ceaușilă / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 09:47 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 10:40

Olteanca Maria Ceaușilă, fiica fostului fotbalist Gheorghe Ceaușilă, a urmărit din tribunele noului stadion din Craiova victoria lui FCU cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Bruneta a urmărit prima victorie a lui Stoican pe banca lui FCU de la tribuna oficială, de unde și-a făcut mai multe fotografii. La final, aceasta a avut și un mesaj: „Felicitări, FCU! Felicitări, Adrian Mititelu Jr.!”, a scris bruneta pe contul său de Facebook. 

Maria Ceaușilă este o prezență constantă la meciurile din Liga 1, unde a fost surprinsă de mai multe ori în trecut.  

Sursă foto: Maria Ceaușilă Facebook
Sursă foto: Maria Ceaușilă Facebook
Sursă foto: Maria Ceaușilă Facebook
Sursă foto: Maria Ceaușilă Facebook
Sursă foto: Maria Ceaușilă Facebook
+23 FOTO

De-a lungul carierei sale, Gheorghe Ceaușilă, tatăl Mariei, a strâns 5 meciuri pentru echipa națională a României, și a jucat la echipe precum Steaua, Universitatea Craiova, Sportul și Dinamo.

Nu sunt fericit, doar puțin mai liniștit. A fost un meci de 6 puncte. Victoria e meritată, am avut ocaziile mai mari, posesia. Se vede o schimbare. Vom fi în viitor o echipă greu de bătut. - Adrian Mititelu Jr., patron FCU Craiova

I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova

FCU Craiova a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-0, în primul meci al rundei #13 din Liga 1. Suporterii Craiovei lui Mititelu nu au fost interesați de meciul cu Gaz Metan, doar o mie de oameni au asistat la partidă.

Numărul mic a apărut și în contextul în care clubul vânduse bilete la pachet pentru derby-ul cu CS Universitatea și pentru jocul acesta cu medieșenii. Atunci au fost 5.000 de persoane în tribune, dintre care au lipsit acum 4.000, oameni care au plătit bilete doar ca să vadă derby-ul Craiovei. 

Alb-albaștrii nou-promovați au pierdut duelul cu rivalii locali, a fost 0-2, un meci în urma căruia Mititelu l-a și demis pe Adrian Mutu și l-a înlocuit cu Flavius Stoican. O mie de spectatori înseamnă numărul cel mai mic înregistrat la un meci pe noul stadion din Craiova, de la inaugurarea arenei și până acum. Mai fuseseră 1.100 de oameni tot la un meci al FCU, împotriva Farului.

Citește și alte știri de actualitate:

I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova

VIDEO Stoican sparge gheața: FCU Craiova urcă 3 locuri după victoria cu Gaz Metan! Clasamentul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
houri.10
houri.10  •  27 Octombrie 2021, 00:19

Echipa cu 300 de spectatori pe stadion.... Ca la liga 4. Strica gazonul degeaba.

george.br
george.br  •  26 Octombrie 2021, 21:00
Postat de jony_10 pe 26 Octombrie 2021, 20:22

Tot ce aveți e fals... Echipament, stema,nume schimbat an de an , imn cu japca.. avem de la Păunescu exclusivitate iar voi îl folositi fără acord.

Hotul striga "-Hotii!"... c-asa e in Romania, ne-am obisnuit! Lumea stie cine sunteti voi, impostorilor! V-a adus partidul de la Mogosoaia si tot el v-a infipt direct in Liga 2, calcand in picioare tot (regulament, merit sportiv, competitoare, bun-simt, etc, etc...) Sunteti rusinea Romaniei, sunteti doar o (mare) pata pe obrazul fotbalului romanesc si asa veti ramane, cate zile veti mai avea!

jony_10
jony_10  •  26 Octombrie 2021, 20:22
Postat de george.br pe 26 Octombrie 2021, 11:32

Nu ti s-a aplecat, Clonache? Nici in visele voastre nu ajungeti voi la echipamentul ala! Voua va vin de minune pijamalele alea penibile...:))

Tot ce aveți e fals... Echipament, stema,nume schimbat an de an , imn cu japca.. avem de la Păunescu exclusivitate iar voi îl folositi fără acord.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează