FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Marian Copilu OUT de la CFR Cluj? Dezvăluiri din interior: „Dacă nu mai ajunge deloc la echipă, înseamnă că nu mai e”

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2020 18:12

Marian Copilu, președintele celor de la CFR Cluj la ultimele două titluri de campioană și un factor cheie în succesul clujenilor, ar fi plecat de la club, iar antrenorul Dan Petrescu i-ar fi preluat atribuțiile!

Alin Minteuan (43 de ani) a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre situația complicată de la CFR Cluj și despre scandalul cu antrenorul Dan Petrescu și a dezvăluit că Marian Copilu nu mai vine la echipă

- Cu Marian Copilu ai încercat să discuți? E totuși președintele clubului!
- Marian nu mai e!


- Copilu nu mai e la CFR?
- Dacă nu mai ajunge deloc la echipă, înseamnă că nu mai e la CFR. Doar Dan Petrescu negociază, decide, tot face el! Chiar el ar fi zis că ar fi preluat atribuțiunile pe care le avea Marian. Dacă singurii oameni din club cu care eu am avut o discuție la telefon, atunci, înainte de apariția în public a acestui caz, au fost Petrescu și Ivașcu, dumneavoastră ce ați înțelege? Probabil și aici e o situație ciudată, nu mă bag fiindcă nu știu exact, exact.

EXCLUSIV Marian Copilu OUT de la CFR Cluj? Dezvăluiri din interior: „Dacă nu mai ajunge deloc la echipă, înseamnă că nu mai e”

foto: Marian Copilu a fost decisiv în succesul CFR-ului

Marian Copilu decidea tot

Narcis Răducan a dezvăluit rolul pe care-l are Marian Copilu la CFR, după ce clujenii câștigaseră titlul din 2018, în primul sezon cu noua conducere: 

„Cel care a stabilit întreaga strategie de la CFR e un tip necunoscut în fotbal, Marian Copilu. Nu a condus Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara. Copilu e un prieten de-ai lui Mihai Stoica din perioada în care eu cu MM eram la Urziceni. Nu știu dacă mai sunt prieteni și acum, când se află în tabere diferite. El ia toate deciziile importante din club, de la achiziții la politica de comunicare. Până și imprimarea tricolorului pe echipament tot el a hotărât-o! E prieten și cu Petrescu, asta e explicația pentru care la Cluj au ajuns Dan, Arlauskis, Mara, Bilașco". 

După trei luni de la câștigarea titlului din 2018, Copilu avea să demisioneze, solidar cu Edi Iordănescu. Tehnicianul fusese demis de către patronul Varga fără ca Marian să fi fost de acord cu decizia, și instalat Toni Conceicao. Copilu a revenit spre finalul anului 2018 și l-a schimbat pe Conceicao cu Petrescu, pe care l-a readus din China.

VIDEO Fotbaliștii din Liga 1 sunt în izolare totală

Citește mai multe știri despre CFR Cluj

Alin Minteuan rupe tăcerea și-l atacă dur pe Dan Petrescu: „Vii la mine în casă, după care îmi pui vorbe în gură? Sunt șocat și stupefiat de lipsa lui de bărbăție”

CFR Cluj, gest incredibil în plină pandemie de coronavirus » Ce om-cheie vrea să securizeze de urgență

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  07 Mai 2020, 21:17

Pai Narcis Raducan poate sa spuna ceva?! Pai el..........el pe unde a trecut, praful s-a ales. Vezi Tg-Mures, Urziceni, Tg-Jiu. La Pandurii platea primele de joc, ca el avea prime duble, dar salarile nu le platea, ca să poată pleca gratis jucatorii.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Mai 2020, 21:10
Postat de dora pe 07 Mai 2020, 20:07

Dan Petrescu ii lasa descoperiti in secunda 2 dupa ce primeste o super oferta de afara...deci sa nu puna prea multa baza pe el.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Mai 2020, 21:02

Cine *** e narcis raducanu sa fac dezvaluiri? De unde *** e asta sursa de informatii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează