FOTBAL  »  Superliga  »  

Marian Iancu dă cărţile pe faţă: ”Trei meciuri au fost foarte suspecte în acest sezon!” Vezi care sînt!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Marian Iancu, patronul celor de la Poli Timişoara, a dezvăluit trei partide din acest sezon al Ligii I.

”Au fost trei meciuri foarte suspecte: Galaţi - Bistriţa, Bistriţa - CFR Cluj şi Brăneşti - Dinamo. Ciudate din toate motivele la care pot să mă gîndesc. E maximum ce pot să spun despre aceste partide. A fost ciudat angajamentul jucătorilor. Chiar şi arbitrajul a fost ciudat.

Ce s-a întîmplat la Tg. Mureş - Steaua a fost un fleac. Nu vreau să zic mai multe. Eu am văzut Brăneştiul diferită în alte meciuri, plină de angajament. Au fost în reluare, nici Buzărin nu ştia ce să mai facă, parcă îi era jenă. Nici nu ştia dacă să se bucure la goluri”, a spus Marian Iancu la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
schoenbirk
schoenbirk  •  23 Noiembrie 2010, 21:53

Meciul care a putzit a hoit cel mai tare a fost timisoara-MyPa 0-3 la pauza!!!Cati bani ai bagat in buzunar la pauza meciului cu finlandezii??? Nerusinatule ,tu vorbesti ?

buzdugan21
buzdugan21  •  23 Noiembrie 2010, 21:51

eu propun sa fie mamicata,si ca sa-ti fac pe plac,am s-o numesc cenusareasa.Gata,mergeti la culcare frustratilor!vei fi un pasaroi cenusiu toata viata ta,ha ha ha. HAI DINAMO!

rapidule
rapidule  •  23 Noiembrie 2010, 21:44

ce sa'i ceri unui ca..ca..t de caine

Vezi toate comentariile (47)
Comentează